کد خبر: 1426355
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵

برگزاری 30 محفل جزءخوانی قرآن در شوسف

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس قرآن نمایندگی فرهنگی شوسف از برگزاری بیش از 30 محفل جزءخوانی قرآن کریم در طول ماه مبارک رمضان در این بخش خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حسن مودی، کارشناس قرآن نمایندگی فرهنگی تبلیغی شوسف امروز، 15 تیر در جمع کارکنان این اداره با اشاره به برگزاری 30 محفل جزءخوانی قرآن کریم در بخش شوسف گفت: به‌منظور ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی و ایجاد زمینه انس بیشتر مردم به‌ویژه جوانان با کلام وحی، مراسم جزء‌خوانی قرآن با قرائت روزانه یک جزء در طول ماه رمضان در بیش از 30 نقطه بخش شوسف برگزار می‌شود.



مودی گفت: این مراسم با حضور گسترده بانوان و آقایان در طول ماه مبارک رمضان در مساجد، منازل و خانه‌های قرآن روستایی با حضور روحانیان مستقر، طرح هجرت، روحانیان اعزامی و بومی و همچنین مدیران خانه‌های قرآن در بخش شوسف برگزار می‌شود.

captcha