کد خبر: 1426408
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۹
مدیرکل ارشاد آذربایجان شرقی اظهار کرد:

تعامل فعالان قرآنی با یکدیگر؛ از اهداف اساسی برگزاری نمایشگاه قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: هدف اصلی برگزاری نمایشگاه قرآن ایجاد فضایی معنوی برای تعامل و یکدلی فعالان قرآنی با یکدیگر است تا بتوانند با بهره‌مندی از تجربیات سازنده یکدیگر، به جامعه حال و هوای قرآنی بخشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، علی‌اکبر صفی‌پور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی امروز، 15 تیر در نشست خبری نمایشگاه قرآن تبریز پرداختن به مسائل اعتقادی، مذهبی، فرهنگی و هنری را رسالت اصلی آن نهاد دانست و اظهار کرد: اداره‌کل ارشاد و فرهنگ اسلامی به‌عنوان نهادی که ملقب به‌نام ارشاد است، باید تمام توان خویش را در راستای پایدار و استوارسازی اعتقادات مردم و ترویج و تبلیغ دین اسلام و مذهب تشیٌع به‌کار بندد.
وی با بیان اینکه تنها 2 دهم درصد بودجه کشور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعلق می‌یابد، گفت: به شخصه باور نداشتم که اعتباردهی به عرصه فرهنگی ـ مذهبی تا این اندازه ضعیف بوده و با کمبود جدی مواجه باشد؛ اما توجه به این نکته نیز ضروری است که این دلایل باعث نمی‌شود تا در حوزه دین و فرهنگ کم‌کاری صورت پذیرد.

همراه با فرهنگ‌سازی از فرهنگ، سرمایه نیز به‌دست آوریم

صفی‌پور افزود: فرهنگ فی‌نفسه مولد است و باید فعالان و مسئولان فرهنگی با تغییر نگاه و روش خود، همراه با فرهنگ‌سازی و انجام کار فرهنگی، از محل برنامه‌های فرهنگی سرمایه نیز به‌دست آوریم.
وی با تأکید بر اینکه اتحاد و همدلی رمز موفقیت در حوزه‎های فرهنگی ـ مذهبی است، ادامه داد: تلاش داریم با انسجام و وحدت‌بخشی به مجموعه‌ها و نهادهای فرهنگی ـ قرآنی استان و بهبود ارتباط با سازمان‌های ملی و دیگر بخش‌های دولتی و خصوصی از اعتبارات آن مجامع در راستای نیل به اهداف فرهنگی ـ دینی این اداره‌کل بهره جوییم.
وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه قرآن در تبریز گفت: این نمایشگاه با هدف ایجاد فضایی معنوی برای تعامل و یکدلی فعالان قرآنی با یکدیگر برگزار می‎شود تا بتوانند با بهره‌مندی از تجربیات سازنده هم، به جامعه حال و هوای قرآنی بخشند.

اعلام برنامه‌ها و بخش‎های متنوع نمایشگاه قرآن تبریز

مدیرکل ارشاد استان افزود: این نمایشگاه در فضایی به مساحت 6500 مترمربع در سالن پروین اعتصامی نمایشگاه بین‌المللی تبریز در بخش‌های مختلف کودک و نوجوان، دانش‌آموزی، صهیونیسم‌شناسی، محافل انس با قرآن کریم، اکران فیلم، مشاوره، آسیب‌های اجتماعی، عفاف و حجاب، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان، ارائه آثار هنری ـ قرآنی، اجرای مسابقه پیام کوتاه قرآنی، کارگاه‌های زنده هنری(ورک شاپ)، اجرای مسابقه نقاشی دیجیتال و ... برگزار می‎شود. 
وی یادآور شد: درشب ولادت امام حسن مجتبی(ع) نیز بیش از 700 هنرمند خوشنویس در نمایشگاه بین‌‌المللی تبریز، کل آیات قرآن کریم را با خودکار به شیوه نستعلیق تحریر می‌کنند.
وی تشریح کرد: محفل انس با قرآن کریم نیز در روزهای 21 و 22 تیر با حضور قاریان برجسته و ممتاز جهانی و کشوری همچون ‌وحید وکیلی و حامد ولیزاده برگزار می‌شود.
این مسئول استانی نمایش عروسکی، نمایش خیابانی، برگزاری مسابقه قرآن بخوان و جایزه بگیر، ایستگاه عکس و خاطره و پویانمایی را از برنامه‎های بخش کودک و نوجوان و برپایی ایستگاه بلوتوث، شیطان‌‎پرستی، سبک زندگی اسلامی ـ انقلابی، برگزاری مسابقات فرهنگی و تشکیل میزگردهایی با موضوع تهدید کاهش نسل جوان، عفاف و حجاب و معرفی کتب تحسین شده توسط رهبر معظم انقلاب را از جمله برنامه‎های بخش دانش‎آموزی برشمرد.
وی پخش فیلم‌های منتخب جشنواره مردمی عمار و فیلم کوتاه باب رحمت و برپایی بخش مشاوره با حضور روحانیان از حوزه علمیه برادران و خواهران، رونمایی از قرآن حجاری شده بر روی سنگ توسط یوسف زمانی، هنرمند تبریزی، برپایی کارگاه‏های خوشنویسی، تصویرگری قصص قرآنی، تذهیب، معرق، خطاطی روی سفال، مسابقه نقاشی دیجیتال با موضوع «دستان کوچک دعا» بین مقاطع سنی 5 الی 16 سال وحضور حدود 40 شرکت و مؤسسه نرم‌افزاری در کمیته نشر الکترونیک ... را از بخش‎های جنبی این نمایشگاه ذکر کرد. 

خبرگزاری ایکنا یار اداره‌کل ارشاد در اطلاع‌رسانی خبر‌های نمایشگاه قرآنی

صفی‌پور همچنین از خبرگزاری قرآنی ایکنا به‎عنوان تنها خبرگزاری تخصصی قرآنی استان که می‌تواند خبرهای این نمایشگاه قرآنی را پوشش داده و به‌نحوی مطلوب اطلاع‌رسانی کند یاد کرده و از حضور جدی و مؤثر خویش در غرفه خبرگزاری ایکنا در این نمایشگاه خبر داد.
یادآور می‎شود، نمایشگاه قرآن تبریز از 18 لغایت 23 تیر سال‌‎ جاری از ساعت 18 الی 23 در سالن پروین اعتصامی نمایشگاه بین‎المللی تبریز جهت بازدید علاقه‎مندان دایر می‎شود که حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و آیت‎الله مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و اسماعیل جبارزاده، استاندار آذربایجان شرقی میهمانان ویژه این نمایشگاه هستند که در آئین گشایش آن به سخنرانی خواهند پرداخت.

captcha