کد خبر: 1426431
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰
علیرضا قزوه خبر داد:

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی شاعران پارسی‌زبان

گروه ادب: مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری از برگزاری نخستین همایش بین‌المللی شاعران پارسی‌زبان طی سه روز در شهرهای تهران و اصفهان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، علیرضا قزوه، مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، از برگزاری نخستین همایش سه روزه شاعران پارسی‌زبان خبر داد و گفت: این همایش یک روز پس از دیدار سالانه شاعران با مقام معظم رهبری، یکشنبه 22 تیرماه همزمان با 15 رمضان در شهر اصفهان آغاز می‌شود و چهارشنبه، 24 تیر در تهران به کار خود پایان می‌دهد.
وی ادامه داد: 20 شاعر پارسی‌زبان از کشورهای ایران، افغانستان، تاجیکستان، هندوستان، پاکستان و روسیه در روز شنبه، 21 تیر با مقام معظم رهبری دیدار خواهند داشت و بعد از آن نیز روز یکشنبه، 22 تیر در تالار سوره شهر اصفهان نخستین روز از همایش شاعران پارسی‌زبان برگزار می‌شود.
این شاعر کشورمان اظهار کرد: در این مراسم از تلاش‌های ادبی فرزانه خجندی، بانوی شاعر نام‌آشنای تاجیک تقدیر و تجلیل خواهد شد. در این مراسم همچنین 10 شاعر پارسی‌زبان از کشورهای همسایه و 10 شاعر پارسی‌زبان از ایران به شعرخوانی می‌پردازند.
قزوه با بیان اینکه دومین روز از همایش شاعران پارسی‌زبان دوشنبه، 23 تیر از ساعت 18 در تالار مهر حوزه هنری در تهران برگزار می‌شود، عنوان کرد: در دومین روز از این مراسم از ظهیر احمد صدیقی، شاعر پیشکسوت کشور پاکستان و مؤمن قناعت، شاعر شهیر تاجیکستان، تجلیل و تقدیر به عمل می‌آید.
وی گفت: در این مراسم شاعرانی همچون محمدعلی عجمی، طالب کریم آذرخش و فرزانه خجندی از تاجیکستان، بلرام شکلا از هندوستان، آنا برزینا از روسیه، سید سکندر حسینی، افسر رهبینی و سیدفضل‌الله قدسی از افغانستان حضور خواهند داشت و به همراه شاعرانی همچون علی معلم دامغانی، سیدعلی موسوی گرمارودی، یوسفعلی میرشکاک، علیرضا قزوه، ناصر فیض، فاضل نظری، سعید بیابانکی و محمدحسین جعفریان از کشور ایران شعرخوانی می‌کنند.
مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری درباره سومین روز از برگزاری همایش پارسی‌زبانان، عنوان کرد: روز سه‌شنبه، 24 تیر نیز سومین جلسه از همایش پارسی‌زبانان در مؤسسه فرهنگی اوج ادامه خواهد داشت. در این مراسم از تلاش‌های ادبی محمدعلی عجمی، شاعر تاجیک تجلیل به عمل می‌آید.
وی اظهار کرد: همایش سه روزه پارسی‌زبانان با هدف تقویت زبان پارسی و تعامل بیشتر بین شاعران کشورهای پارسی‌زبان برگزار می‌شود و امیدواریم بتوانیم دومین دوره این همایش را سال آینده همزمان با دیدار شاعران با رهبر معظم انقلاب اسلامی برگزار کنیم.

captcha