به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سیفالله مطلبی، جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری امروز، 15 تیر در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان، اظهار کرد: رسانهها و مطبوعات نقش مهمی در گسترش معروف و پیکار با منکرات برعهده دارند.
وی افزود: اگر اصحاب رسانه در شناخت وظایف خود دقیق و صحیح عمل کنند به یقین جامعه را بهسوی معروفگرایی و منکرزدایی سوق میدهند.
مطلبی قرآن را بزرگترین الگوی رسانههای مکتبی و ارزشی دانست و گفت: قرآن یک رسانه الهی است که پیام خدا را به بشریت ابلاغ میکند و از اینرو این کتاب آسمانی بزرگترین الگو و منش برای رسانههای مکتبی و ارزشی ما محسوب میشود.
به گفته وی، پیامبران نیز همانند قرآن خود رسانه هستند؛ چراکه وظیفه رساندن و ابلاغ پیام خدا به بشر را برعهده میگیرند.
مطلبی با تأکید بر اینکه جامعه اسلامی باید رسانهای اسلامی ـ ارزشی داشته باشد، اظهار کرد: کار رسانههای اسلامی همانند انبیا در قبال مردم یکسان و پیوسته است؛ چراکه انبیا موظف به تذکر دادن بودند و بر همین اساس یکی از کارکردهای رسانه نیز باید تذکر دادن به جامعه باشد.
وی افزود: تذکر دادن، بهترین ابزار دفاع علمی و تبلیغی از ساحت ارزشهاست، بنابراین رسانهها موظف هستند بر اساس تعهد ایمانی و دینی خود جامعه را بهسمت کمال و سعادت سوق دهند.
مطلبی از اقدامات این ستاد در مبارک ماه رمضان پرداخت و گفت: هماندیشی با ستاد امنیت اخلافی در راستای مقابله صحیح با روزهخواری، نظارت و سرکشی از اماکن و بازارها، فعالسازی تیمهای تذکر لسانی، هماندیشی با صداوسیما، برگزاری نشست با دستگاههای فرهنگی در راستای انجام فعالیتهای فرهنگی، برگزاری همایش شورای هماهنگی بانکها، صدور کارت شناسایی تذکر لسانی، ارسال پیامک با موضوع رمضان و حضور در ادرات مهمترین اقدامات این ستاد محسوب می شود.
وی از اجرای 126 برنامه در سال 93 توسط ستاد احیا خبر داد و گفت: معاونت فرهنگی 36، روابط عمومی 13، سازمان قضایی 17، تشکلهای مردمی 19، ادرات و سازمانها 19 و توسعه راهبردی 22 برنامه در راستای احیای امر به معروف و نهی از منکر در استان در سال جاری اجرا میکنند.