کد خبر: 1426568
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۵۰
همزمان با سالروز شهادت حضرت علی(ع)؛

تجمع هیئات مذهبی در مهدیشهر برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر با تأکید بر اینکه هیئت‌های مذهبی بازوی توانمند سازمان تبلیغات اسلامی هستند از برگزاری تجمع بزرگ هیئات مذهبی این شهرستان در روز ۲۱ رمضان سالروز شهادت حضرت علی‌(ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‌الاسلام مصطفی تقوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر ظهر دیروز، 15 تیر‌ در سومین نشست شورای هیئات مذهبی شهرستان این شهرستان هیئت‌های مذهبی را بازوی توانمند سازمان تبلیغات اسلامی دانست و افزود: باید از ظرفیت‌های موجود در هیئات مذهبی نهایت استفاده و بهره را برد.
وی با بیان اینکه سازماندهی و برنامه‌ریزی برای هیئت‌های مذهبی می‌تواند گامی مؤثری در راستای ترویج فعالیت‌های قرآنی، دینی و فرهنگی در جامعه باشد، افزود: استفاده از نیروهای جوان و با استعداد در سایر برنامه‌های فرهنگی، دینی و مردمی ضروری است و اگر جوانان در سایر فعالیت‌های ملی ـ مذهبی مشتاقانه حاضر شوند چون به‌صورت مردمی و با علاقه درونی تلاش می‌کنند فعالیت‌های دینی را بیشتر به‌سوی اهدافش سوق می‌دهند.
وی افزود: امروز وظیفه داریم فعالیت هیئت‏‌های مذهبی را رصد کرده و بر رفع مشکلات همت گمارده و بر نقاط قوت فعالیت‏‌ها تأکید کنیم.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مهدیشهر با اشاره به ماه مبارک رمضان اظهار کرد: خدمت به خلق از بهترین عبادت‌ها است.
تقوی از برگزاری تجمع بزرگ هیئات مذهبی در روز 21 رمضان ویژه عزاداری سالروز شهادت حضرت علی(ع) خبر داد و گفت: از هیئات مذهبی دعوت می‌شود تا در این تجمع بزرگ شرکت کنند.

captcha