به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین قاسم روحانیفرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در این نشست، درباره بیماریها و لغزشهای قلب گفت: لغزشهای قلب مستند به خود انسان است و خداوند متعال که سرمایه گرانبهایی به نام قلب به انسان عنایت فرموده است، آن را بیعلت تباه نمیکند و این خود انسان است که با انحراف، اختیار و ارتکاب گناهان، قلب همیشه فعال خود را از کار میاندازد و آن را بهصورت عامل زشتیها در میآورد.
وی با اشاره به اینکه خویهای زشت و حیوانی بشر عامل بیماریهای قلب هستند، افزود: تنها با رعایت این دستورالعمل حضرت امیرالمؤمنین(ع) در نهجالبلاغه که خطاب به فرزند گرامیاش فرمودند «قلبت را با موعظه زنده بدار، نفست را با دوری از خطاهای کاذب دنیوی مهار کن، با یقینت تقوی نما، با سخن حکیمانه روشن بساز و با یاد مرگ ذلیلش کن»، میتوانیم خود را کنترل کنیم.
روحانیفرد با اشاره به دیدگاه امام علی(ع) درباره برخی از بیماریهای قلب از جمله ریا، کینه و طمع تصریح کرد: منافقان به سبب مأیوس بودن، به حرص و طمع پناه میبرند تا بازارهای خود را بر پا داشته و نیرنگهای زینت داده شده خود را ترویج و عرضه کنند.
همچنین، در خبر دیگری از این شهرستان آمده است، حجتالاسلام قاسم روحانیفرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ به مناسبت فرارسیدن ایام اوقات فراغت با اشاره به اینکه اوقات فراغت دلپذیرترین لحظات برای همه انسانها بهویژه جوانان است، گفت: از آن جا که اوقات فراغت نقش مؤثری در زندگی جوانان دارد برنامهریزی برای استفاده این اوقات گرانبها از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: اوقات فراغت در نظام اسلامی زمان انجام کار مفیدی است که به حس کمالجویی انسان پاسخ بدهد و به زبانی دیگر این اوقات فرصتی برای جهت دادن به رشد و شکوفایی شخصیت معنوی، اجتماعی، فردی و علمی شخص بوده که باید از آن استفاده کند و این مهمترین کارکرد اوقات فراغت است.
روحانیفرد تصریح کرد: واقعیت انکارناپذیر این است که با افزایش اوقات فراغت برنامهریزی نشده و تعطیلات غیر هدفمند آسیبهای اجتماعی در جامعه افزایش پیدا میکند لذا این موضوع بیانگر اهمیت پرداختن به برنامهریزی برای افزایش بهرهوری اوقات فراغت بهویژه نسل جوان است.