کد خبر: 1427066
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۴

یادواره شهدای اصناف در استان مرکزی برگزار می‌شود

گروه سیاسی: جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله استان مرکزی از برگزاری یادواره شهدای اصناف در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محسن کریمی، جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله استان مرکزی رو‌ز گذشته، 16 تیر در نشست شهدای بازاریان و اصناف استان با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهدای اصناف، گفت: دلیری، سخاوت و از خودگذشتگی از خصوصیات اخلاقی این بزرگان بود و در طول هشت سال دفاع مقدس شاهد هستیم که بازاریان استان تصویر زیبایی از این قشر جامعه به یادگار گذاشته است.

وی با بیان اینکه در میان ملت ما از تمامی قشرها شهید داریم یک ‌پدیده‌ استثنایی است، افزود: از شاعران با جنس و روح لطیف تا افرادی از کسوت روحانیت و 5 هزار معلم شهید که روحیات آن‌ها تعلیم و تربیت بوده در دفاع مقدس شهید داریم و اینکه که در کشور 10 هزار شهید اصناف داریم خود باعث شگفتی است که  با حضور چنین انسان‌های آزاده‌ای در دفاع از انقلاب، دشمن از اهداف خود بازماند.

این مقام مسئول ادامه داد: همواره باید از اصناف و بازاریان که در طول هشت سال دفاع مقدس در کنار سایر اقشار جامعه حماسه آفریدند به نیکی یاد کرد و شاهد بودیم که جمع زیادی از این قشر متدین و مؤمن در استان راه فضیلت و شهادت را پیش گرفتند، شرف و عزتی که ما اکنون در دنیا داریم از برکت خون این عزیزان است.

کریمی در ادامه، برگزاری یادواره شهدای اصناف استان همراه با فراخوان آثار هنری اعم از داستان، انشا‌، نقاشی، وبلاگ، فراخوان شعر کنگره، راه‌اندازی نهضت وصیت‌نامه‌خوانی و خاطره‌گویی از شهدای اصناف و تشکیل بانک اطلاعاتی شهدای اصناف را از برنامه‌های مناسبتی کنگره‌ ملی اصناف اعلام کرد.

این مقام مسئول ادامه داد: به‌روز‌رسانی اطلاعات این عزیزان در دستور کار قرار می‌گیرد و فراخوان شعر کنگره ملی شهدای اصناف نیز در محورهای شهدای اصناف و بازار به‌صورت عام، شهدای شاخص اصناف و بازار، شهدای اتحادیه‌ها به تفکیک صنوف انجام می‌شود.

جانشین فرماندهی سپاه روح‌الله استان در پایان‌ یادآور شد: برخی تصور می‌کنند نقش اصناف در جنگ صرفاً یک نقش پشتیبانی و تأمین آذوقه بوده است؛ در حالی که تاریخ هشت سال دفاع مقدس نشان می‌دهد که اصناف تأثیر زیادی در جنگ داشتند و در کنگره شهدای اصناف به‌دنبال شناساندن این تأثیرات و نقش‌های اصناف در  دفاع مقدس هستیم.

captcha