زیبا پرهیزگار، مدیر حوزه علمیه الزهرا(س) میاندوآب در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با مدگرایی و زیانهایی که به جامعه وارد میکند، اظهار کرد: مدگرایی و میل به زیبایی بهصورت فطری در وجود همه انسانها قرار دارد و دین مبین اسلام هیچگونه مخالفتی با مد و اینکه افراد به روز باشند و لباسها و رفتارهایی هماهنگ با جامعه انجام دهند، ندارد.
وی ادامه داد: اسلام برای مدگرایی پایهها و محورهایی تبیین کرده است که افراد را از دچار شدن به حالتهای افراط و تفریط گرایی و دوری از تهاجمات فرهنگی که ناشی از تبلیغات گسترده عوامل بیگانه است به دور کند.
پرهیزگار افزود: استفاده بیحد و مرز از ماهوارهها و چشم و همچشمیها در جامعه باعث شده است که مدگرایی و بهروز بودن ریشه افراطی به خود بگیرد.
وی با اشاره به تأثیر رسانهها در این زمینه گفت: رسانههای عمومی با به تصویر کشیدن چیدمانها، طرز لباس پوشیدن و سخن گفتنها نوع خاصی از رفتارها را در جامعه رواج میدهند که تعدادی از افراد کمظرفیت و سستبنیه آنها را مد محسوب میکنند و بهصورت کورکورانه از آنان تقلید میکنند و این تقلید کورکورانه باعث میشود ناهنجاریهای مدگرایی بیش از پیش در جامعه دیده شود.
مدیر حوزه علمیه الزهرا(س) میاندوآب گفت: صدا و سیما و رسانه ملی میتوانند با فرهنگ سازیهایی بر اساس عرف جامعه و عقاید دینی و مذهبی از تجملات موجود در جامعه را کم کرده و ارزش های دینی را با آنان همراه بکنند.