کد خبر: 1428800
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۵:۲۰
آیت‌الله شبستری:

تحکیم بنیان خانواده در گرو رعایت حجاب و عفاف است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه رعایت حجاب و عفاف محدودیت نیست بلکه مصونیت است، توجه به این موضوع را ضامن پایداری و تحکیم بنیان خانواده دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی‌ روز گذشته، 21 تیر‌ به‌مناسبت روز ملی حجاب و عفاف در دیدار با جمعی از بانوان فرهیخته، دستگاه‌های اداری و نیز ورزشکاران با اشاره به فلسفه نام‌گذاری این روز گفت: اسلام‌ستیزی از زمان سلاطین شاهنشاهی ایران جزء برنامه‎های استعمارگران بوده و سعی می‌کردند تا فرهنگ مبتذل غربی و بد‌حجابی را در کشور ما حاکم کنند و متأسفانه این مسئله در دوران رضاخان به اوج خود رسید.
وی افزود: علما و به‌خصوص علمای حوزه علمیه مشهد با آگاهی از این موضوع در مسجد گوهرشاد علیه رفتار و توطئه شاهنشاهی اجتماع کرده تا اینکه در چنین روزی به خاطر همین مخالفت‌های مردمی با رژیم سلطه هزاران نفر از مردم بی‎گناه به جرم دفاع از حجاب و عفاف، امر به معروف و تحصن آراء مقابل این مسجد به درجه شهادت نائل آمدند لذا این روز در کشور ما به روز ملی عفاف و حجاب نام‌گذاری شده است.
امام جمعه تبریز با استناد به آیات و روایات اسلامی، سخاوت، شجاعت، عفت و حجاب را از ضروریات مهم اخلاقی بر‌شمرد و با بیان اینکه در هفت آیه قرآنی بر موضوع حجاب و عفاف ‌تأکید شده است، ادامه داد: حجاب و عفاف نه تنها محدویت نیست، بلکه موجب مصونیت از آسیب‎های اجتماعی و موجب پایداری و تحیکم بنیان خانواده‏‌ها می‎شود.
وی همچنین به آثار سوء بدحجابی حاکم در کشورهای غربی از جمله انگلستان و روسیه اشاره کرد و افزود: متأسفانه تولد 500 هزار فرزند نامشروع و از بین رفتن قداست خانوادگی و نیز بالا رفتن آمار طلاق از جمله این‌ها می‎باشد.

بانوان محجبه فواید حجاب را در جامعه مطرح کنند

آیت‌الله‌ شبستری همچنین از بانوان محجبه خواست تا با فرهنگ‌سازی و امر به معروف بتوانند فواید حجاب و عفاف را در جامعه به بیانی نیکو مطرح کنند.
وی در پاسخ به این شبهه که رعایت حجاب مانع آزادی و منزوی شدن زن در جامعه می‌شود، گفت: خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی حضوز زنان محجبه در همه عرصه‌ها دوشادوش مردان بیشتر شده است.
نماینده ولی فقیه در استان به نقش زنان در طول تاریخ اسلام اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نیز بانوان باید با الگو‌پذیری از رفتار ائمه(ع) و حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) بتوانند ضمن توجه بیشتر به مسائل خانوادگی و تربیت صحیح فرزندان که مهمترین وظایف آن‎هاست در صورت تمایل در جامعه نیز حضور داشته باشند.
وی به حضور زنان کشورمان در همه مراسم‎ها و راهپیمایی‌های مختلف از اوایل انقلاب تاکنون اشاره کرد و از آن‎ها خواست تا به‎منظور انزجار از حضور صهیونیست‌ها در غزه و گروه‌های داعش در عراق، در راهپیمایی روز قدس امسال نیز باشکوه‌تر از گذشته حضور یافته و حمایت خود را نسبت به مسلمانان جهان نشان دهند.

حجاب اسلامی نقش کلیدی در حفظ سلامت اخلاقی جامعه و پاکی نسل آینده دارد

در ابتدای این مراسم سهیلا امیری، سرپرست امور بانوان استانداری آذربایجان شرقی هم 21 تیر و روز ملی حجاب و عفاف را یادآور خاطره مجاهدانی که در راه پاسداری از این حریم و ناموس امت اسلام جان‌های خود را در طبق اخلاص گذاشته و به‌دست جلادان رژیم ستمشاهی به درجه رفیع شهادت رسیدند دانست.
امیری گفت: حجاب اسلامی نقش کلیدی در حفظ سلامت اخلاقی جامعه و پاکی نسل آینده دارد؛ لذا زنان ایران اسلامی باید به‌عنوان سنگربان ارزش‎‌های اسلامی بتوانند با پاسداری از این حریم پیش‌تاز در همه میادین علمی، فرهنگی، سیاسی و تربیتی باشند.
وی همچنین به منظور حفظ فرهنگ اسلامی و جلوگیری از آسیب‎های فرهنگی مبتذل غرب خواستار تعامل سازمان‎های فرهنگی، رسانه‌ای، ارشادی و تربیتی در جهت شناساندن عمق و محتوای موضوع شد تا از این طریق بتوان سلامت روحی و جسمی جامعه را هم در محیط کار و هم بین جوانان و خانواده ها تضمین کرده و نیز با خنثی کردن توطئه‌های دشمنان الگوی مناسب در جهان اسلام شد.

captcha