
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجتالاسلام والمسلمین حسن رهبر، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قروه در جشن میلاد کریم اهلبیت(ع)، حضرت امام حسن مجتبی(ع) که با حضور دوستداران اهلبیت عصمت و طهارت(ع) در مصلی نورالثقلین قروه برگزار شد، گفت: نخستین مظهر و نشانه کوثر که بر دامان پاک حضرت فاطمه اطهار(س) پا به عرصه گیتی نهاد امام حسن(ع) بود که وجود مطهر ایشان، مهر باطلی شد بر یاوه گویانی که پیامبر اکرم(ص) را ابتر میخواندند.
وی با بیان اینکه امام حسن(ع) در طول زندگی پر برکتش همواره در راه هدایت و ارشاد مردم گام بر میداشت، افزود: شیوه برخورد این امام همام با عموم مردم، حتی دشمنان، چنان جالب و زیبا بود که همه را به خود جذب میکرد.
حجتالاسلام رهبر یکی دیگر از صفات برجسته امام مجتبی(ع) را انفاق و بخشش بیسابقه معرفی و بیان کرد: امام حسن(ع) دوبار تمام ثروت خود را در راه خدا خرج کرد و سه بار داراییاش را به دو نصف کرده، نیمی را برای خود گذاشت و نصف دیگر را در راه خدا انفاق کرد.
وی با تأکید بر بهرهگیری از فضایل اخلاقی امام حسن(ع) بهویژه در دستگیری از مستمندان، اظهار کرد: امام حسن(ع) ملجأ درماندگان، آرامبخش دلهای دردمندان و امید تهیدستان بود، هیچ گاه نشد که فقیری به حضور آن بزرگوار برسد و دست خالی برگردد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان قروه تواضع، فروتنی، خداترسی، روابط حسنه، احترام متقابل و کمک به بینوایان از ابعاد برجسته زندگی آن سرور جوانان بهشتی است و آن بزرگوار بازویی علمی، قضایی و نیرویی بسیار کارآمد برای حکومت علوی و شخص امیرمؤمنان(ع) بوده است.
وی با بیان اینکه سبط اکبر رسول خدا(ص)، مظهر فضایل و کمالات بود و بر همه مردم برتری آشکار داشت، اظهار کرد: عصمت، علم، ویژگیهای والا و اخلاق نیکو، وی را مانند جد و پدر گرامیاش، بیهمتا کرده بود.
حجتالاسلام رهبر یادآور شد: فضایل و برتریهای دیگر امام حسن(ع) مانند زهد، پرهیزکاری، عبادت، وقار، فروتنی، شیرینی کلام، صبر، مقاومت، پارسایی، عفو و بخشش، ادب، اخلاق و زیبایی صورت و سیرت او از صفات و محسنات پروردگار سرچشمه گرفته بود ازاین رو، خداوند او را حسن نامید.