کد خبر: 1429791
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۸

رعایت حجاب یکی از مهمترین راهکارهای ترویج سبک زندگی اسلامی است

گروه اجتماعی: منتخب مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حجاب نه تنها محدودیتی برای بانوان ایجاد نکرده است، اظهار کرد: رعایت حجاب یکی از مهترین راهکارهای ترویج سبک زندگی اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، غلامرضا کاتب، منتخب مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی عصر روز گذشته، 23 تیر‌ در همایش عفاف و حجاب با بیان اینکه می‌توان با الگوبرداری از ائمه اطهار‌(ع) به آنچه که در‌خور شأن زن است دست یافت، گفت: واژه‌ها قادر به بیان مقام و جایگاه ارزشی بانوان نیستند چون زنان با‌حجاب و عفیف، رهروان حقیقی مکتب نور بودند و هستند.

وی با بیان اینکه زنان محجبه در پیروزی انقلاب اسلامی، جنگ تحمیلی و حماسه ۸ سال دفاع مقدس نقش مهم و اساسی داشتند، یادآور شد: اگر همه دختران ما از ‌الگوهای بی‌نظیری چون حضرت فاطمه(س) و حضرت زینب(س) درس بگیرند دیگر هیچ مادری نگران حجاب و عفاف دخترش و مشکلاتی که در جامعه برایش رخ می‌دهد، نیست.

حجت‌الاسلام علی‌اکبر سایری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرمسار نیز در این همایش با اشاره به جایگاه حیا در زندگی فردی گفت: حجاب و عفاف ریشه در فطرت انسان دارد و در فرهنگ دینی ـ مذهبی ما از جایگاه و منزلت والایی دارا است.

به گفته وی اسوه زنان ایرانی را حضرت فاطمه زهرا‌(س) عنوان کرد و افزود: آن حضرت هم برای زنان و هم برای مردان ما الگوست که در این راستا حجاب محدودیتی برای بانوان ایجاد نکرده زیرا رعایت حجاب یکی از مهمترین راهکارهای ترویج سبک زندگی اسلامی است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان گرمسار با بیان اینکه دین اسلام به بنیان خانواده اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، افزود: خانواده سالم در شکل‌گیری جامعه مؤثر است و زن مهمترین نقش را در تحکیم بنیان خانواده دارد و در دیگر ادیان به زن نگاه ابزاری می‌شود.

سایری با اشاره به اینکه شما خواهران با همین اسلحه کوبنده چادر خود می‌توانید دشمنان را در سرانجام نقشه‌های پلیدشان ناکام بگذارید، افزود: حجاب و پاکدامنی یکی از پایه‌های اصلی استحکام بنیان خانوادهاست و مسائل زیادی وجود دارد که هم در تحکیم و هم در پاشیده شدن خانواده‌ها مؤثر است که یکی از آنها همین چادر و حجاب است.

سایری با تأکید بر نقش حجاب بانوان در ترویج سبک زندگی اسلامی افزود: چرا‌که زن با حجاب و عفت خود چشم نامردان را از خود دور و در رابطه گرم‌تر با خانواده خود تلاش می‌کند.

حجت‌الاسلام بیات، مدرس حوزه و دانشگاه در این همایش با اشاره به اینکه رفتار والدین در تربیت فرزندان مؤثر است، گفت: برای رعایت حجاب و عفاف، پایه‌های اعتقادی باید در انسان تقویت شود.

 وی ادامه داد: اضطراب و افسردگی، خشم و عصبانیت و ترس و وحشت در راس مثلث بدبختی و واقع‌بینی، رعایت اصول اخلاقی و احساس مسئولیت در رأس مثلث خوشبختی قرار دارد و کسی به اصول اخلاقی می رسد که قضاوتش برمبنای حق باشد.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم با اهدای هدایا به قید قرعه تعدادی از شرکت‌کنندگان در همایش، تجلیل شدند.

captcha