کد خبر: 1430058
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵
آیت‌الله اراکی :

علمای اسلام تلاش خود را برای مقابله با خطر صهیونیسم و تروریسم تکفیری به‌کار گیرند

گروه سیاسی: دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب در نامه‌ای خطاب به علما، نخبگان سیاسی و فکری جهان اسلام در جهت مقابله با خطر صهیونیسم و تروریسم تکفیری اعلام کرد: تمامی علمای امت کوشش خود را در راه وحدت‌بخشی به امت اسلامی و متحد ساختن صفوف آن و ممانعت از پیاده شدن نقشه‌های دشمنان به کار گیرند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت‌الله محسن اراکی، دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در نامه‌ای خطاب به علما، نخبگان سیاسی و فکری و رهبران مصلح، در خصوص اوضاع کنونی جهان اسلام خواستار وحدت گسترده مسلمانان شد. متن این نامه به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

خداوند متعال می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اسْتَجِیبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاکُمْ لِمَا یُحْیِیکُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ یَحُولُ بَیْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَیْهِ تُحْشَرُونَ، وَاتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ»؛ اى کسانى که ایمان آورده‏‌اید چون خدا و پیامبر شما را به چیزى فرا خواندند که به شما حیات مى‏‌بخشد آنان را اجابت کنید و بدانید که خدا میان آدمى و دلش حایل مى‏ شود و هم در نزد او محشور خواهید شد و از فتنه‏‌اى که تنها به ستمکاران شما نمى‏‌رسد بترسید و بدانید که خدا سخت‏ کیفر است. (سوره انفال، آیات : 24و25)

به علمای مخلص اسلام!

به رهبران و زعمای مصلح!

و به نخبگان سیاسی و فکری و عموم صاحبنظران و اصحاب اندیشه و نظر در سرزمین‌های اسلامی!

امروزه جهان اسلام شاهد دو رویداد بسیار خطرناکی است که سرنوشت اسلام و مسلمانان را رقم خواهد زد:

یکم: جنگ نسل‌کشی که یک بار دیگر دشمن صهیونیستی علیه هم‌کیشان ما در فلسطین و به ویژه در غزه قهرمان به راه انداخته و بی‌گناهان و کودک و زن و مرد را به خاک و خون می‌کشد و حرمت نخستین قبله مسلمانان را زیر پا می‌نهد و توطئه شوم یهودی‌سازی قدس شریف و مشروعیت بخشی به شهرک‌نشینی و شهرک سازی و گسترش نقشه و جغرافیای اشغال سرزمین فلسطین را به اجرا می‌گذارد.

دوم: توطئه صهیونیستی ـ آمریکایی ضربه زدن به مقاومت اسلامی و چندپاره کردن ملل مسلمانی که این مقاومت را در بال و پر خود گرفته‌اند و نیز تقسیم و تجزیه کشورهایی که زیر بار پروژه سازش آمریکایی با رژیم صهیونیستی با هدف چیرگی کامل بر قلب جهان اسلام و تبدیل کشورهای حامی مقاومت به کشورهای کوچک و ضعیف و ناتوان در حمایت از مقاومت و درگیر فتنه‌ها و مفسده‌ها و جنگ‌های داخلی با بهره‌گیری از گروه‌های تکفیری و دار و دسته‌های تروریستی مورد پشتیبان صهیونیست‌های عرب -این هم‌پیمانان ایالات متحده آمریکا و شرکای دولت نامشروع صهیونیستی ـ نرفته‌اند.

این دو رویداد خطرناک، تشکیل دهنده دو لبه قیچی فتنه بزرگی هستند که سرزمین‌های اسلامی و مسلمانان گرفتار آن شده و خداوند متعال در قرآن کریم بدان اشاره کرده و پیامبر بزرگوار و گرانقدر ما حضرت محمد بن عبدالله صلی الله علیه و آله و سلم نیز در چندین حدیث صحیحی که عموم مسلمانان بر صحت اسناد آن اتفاق نظر دارند بر آنها انگشت گذارده و شدیداً ما را از آنها و پیامدهای شومشان برحذر داشته است.

رویارویی با این فتنه بزرگ، مهمترین وظیفه شرعی، عقلی و منطقی همگی ماست که اقداماتی به شرح زیر را ایجاب می‌کند:

یک: وحدت صف هرچه بیشتر در رویارویی با دشمن صهیونیستی و رژیم‌های استکباری هم پیمان با آن و کنارگذاردن اختلاف‌های سیاسی و فکری که مانع از پرداختن به مسئله نخست و اصلی امت اسلام یعنی فلسطین می‌شود و نیز سوق و بسیج تمامی امکانات و کوشش‌ها در مسیر یاری رساندن به ملت فلسطین و آزادسازی سرزمین فلسطین و دفاع از حریم مسجدالاقصی قبله نخست مسلمانان.

دو: لزوم حمایت از مقاومت اسلامی و بسیج همه امکانات و تلاش‌ها به منظور تشکیل جبهه گسترده و همه جانبه مقاومت از این سو تا آن سوی جهان اسلام و برافراشتن پرچم دفاع از فلسطین و پیگیری رویارویی با جریان‌های تکفیری و دار و دسته‌های تروریستی که تنها هدفشان پاره پاره کردن صف مسلمانان و شعله‌ور ساختن آتش فتنه و جنگ‌های داخلی در سرزمین‌های اسلامی است.

با توجه به واقعیت فتنه‌هایی که سرزمین‌های اسلامی و به ویژه شام و عراق شاهد آن است و نیز با توجه به اینکه این جنگ‌ها، جنگ شیعه و سنی یا جنگ میان عرب و کُرد یا میان مسلمانان و مسیحیان نیست بلکه جنگ قدرت‌های استکباری علیه جبهه مقاومت راستین در برابر دشمن صهیونیستی و توطئه‌ای صهیونیستی ـ آمریکایی است که هدف از آن مشغول کردن کشورها و خلق‌های منطقه با جنگ‌های داخلی و ایجاد فضا و فرصت برای صهیونیست‌ها به منظور اجرای نقشه‌های شوم و تحقق آرزوهای دیرین خود در سلطه بر منطقه و به خواری کشاندن خلق‌های منطقه و چندپاره کردن آنها.

با توجه به این واقعیت‌هاست که ما در«مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی» و «کمیته مساعی حمیده» برخاسته از این مجمع، آمادگی خود را برای حمایت و پشتیبانی از هر طرح و برنامه‌ای که به وحدت مسلمانان و تحکیم صف ایشان در رویارویی با این دو خطر بزرگ یعنی: خطر صهیونیسم و خطر تروریسم تکفیری، اعلام می‌داریم و تمامی علمای امت و رهبران و بزرگان مخلص آن را فرامی‌خوانیم تا همه سعی و کوشش خود را در راه وحدت‌بخشی به امت اسلامی و متحد ساختن صفوف آن و ممانعت از پیاده شدن نقشه‌های دشمنان در آسیب رساندن به مصالح و منافع امت اسلامی و تهدید سرنوشت آن، به کار گیرند.

ما یک بار دیگر از تمامی مراجع اسلامی و رهبران و زعمای دینی در مصر و نجف و قم و حجاز و شمال آفریقا و دیگر مراکز علم و فتوا می‌خواهیم تا اقدام به صدور فتواهایی در تحریم جنگ مسلمانان با یکدیگر نمایند و همه کوشش خود را در راستای وحدت بخشیدن به صفوف اسلام و اسلامیان و دفع فتنه‌ها و مفسده‌هایی که مسلمانان را پراکنده و صف آنان را چندپاره می‌کنند و مانع از وحدت و یکپارچگی ایشان در رویارویی با دشمن نابکار صهیونیستی ـ که خود از وارد آوردن هرگونه ضربه‌ای به اسلام و مسلمانان دریغ نمی‌ورزد ـ می‌شود، به کار گیرند.

از خداوند متعال مسئلت داریم که در این ماه مبارک و عزیز، بر تمامی مسلمانان منت نهاده و عزت و وحدت و چیرگی بر دشمنانشان را ارزانیشان بدارد و سرزمین‌های اسلامی را از شر فتنه‌ها و مفسده‌جویی‌های مفسدان و هواپرستان در امان نگاه دارد. «انه سمیع مجیب».
 

captcha