کد خبر: 1430514
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۳
رحمانی:

اسراییل انتقام شکست‌ از جهان اسلام را در غزه جستجو می‌کند

گروه سیاسی: نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حمله رژیم اشغالگر اسراییل به غزه در پی جبران شکست‌های پیشین خود از حزب‌الله و حماس است، گفت: اسراییل انتقام شکست‌ از جهان اسلام را در غزه جستجو می‌کند.

رجب رحمانی، نماینده مردم تاکستان و عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه اصل موضوع حمله به نوار غزه از سوی رژیم نامشروع اسراییل در انتقام از جهان اسلام است، گفت: رژیم صهیونیستی در مدت زمان اخیر با روش‌های گوناگون برای ایجاد انحراف و وارد کردن ضربه به دنیای اسلام تلاش کرده است.

وی با بیان اینکه جنگ در سوریه و شکل‌گیری گروهک‌های تکفیری و سلفی از برنامه‌های اصلی رژیم اسراییل بود، بیان کرد: شکست توطئه در سوریه و پیروزی مقاومت در این کشور تیر ناکامی از سوی رژیم صهیونیستی بود که به سنگ خورد.

عقبه اصلی تهاجمات رژیم صهیونیستی، امریکا است
این مسئول با تأکید بر اینکه مقاومت و سوریه در برابر توطئه‌های اسراییل سرافراز بیرون آمد، افزود: در عقبه اصلی تهاجمات رژیم صهیونیستی در منطقه رژیم سلطه‌گر امریکا قرار دارد و باید به خوبی این عقبه را شناخت.

وی با تلخ خواندن جنایات اسراییل در غزه ادامه داد: بیش از 51 درصد از کشته‌شدگان در غزه را زنان و کودکانی تشکیل می‌دهند که هیچ نقشی در این جنگ ندارند و فقط طعمه نسل کشی اسراییل شده‌اند.

رحمانی با بیان اینکه اوباما رئیس جمهور امریکا نیز از حملات و وحشی‌گیری های رژیم اسراییل حمایت می‌کند، تأکید کرد: رژیمی که خود را دایه‌دار حقوق بشر در دنیا می‌داند و برای دنیا ادعای کدخدایی دارد در برابر نسل‌کشی عده ای زن و فرزند بی‌گناه به نظاره نشسته و حتی در این نسل‌کشی سهیم است.

وی با بیان اینکه حرکت اسراییل بر اساس سیاست استکباری و سیری ناپذیر ابرقدرت‌ها است، گفت: اسراییل به‌عنوان یک غده سرطانی مورد حمایت جریان‌های سلطه‌گر در منطقه است.

فلسطین، لبنان و سوریه خط مقدم نبرد علیه جریان‌های مخالف با اسلام هستند
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصل تلاش اسراییل برای واردکردن ضربه به دنیای اسلام است، تأکید کرد: امروز فلسطین، لبنان و سوریه خط مقدم نبرد علیه جریان‌های مخالف با اسلام هستند و باید از سوی جهان اسلام مورد حمایت قرار بگیرند.

وی اظهار کرد: علی‌رغم تمامی فشارهای ناجوانمردانه و تجاوزهای ضدبشری ملت مبارز فلسطین و مردم عزتمند غزه در مسیر مقاومت با قدرت ایستاده‌اند و با قدرت بیان می‌کنند که از این مسیر منصرف نخواهند شد.

رحمانی افزود: مقاومت در فلسطین به مرحله جدیدی وارد شده و گروه‌های مبارز اسلامی در این منطقه با پرتاب موشک‌های دوربرد خود به تل‌آویو و شهرهای دیگر اسراییل موجی از وحشت و ترس را بر اندام این رژیم منحوس وارد  کرده‌اند و به دنیا نیز ثابت کرده‌اند که سیستم امنیتی این کشور پوشالی است.

وی با اشاره به برکنار شدن وزیر جنگ اسراییل توسط نتانیاهو، ادامه داد: امروز دولت اسراییل آرامش روحی و روانی خود را از دست داده و این به معنای ایجاد ترس و روحیه شکست در این رژیم غاصب است.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: جنایت‌های رژیم صهیونیستی نباید کشورهای خط مقدم در مبارزه با اسراییل را متزلزل کرده و در مقاومت آنها خلل وارد کند بلکه این کشورها باید بدانند که زوال دولت اسراییل نزدیک است و تلاش‌های اسراییل در شکل‌دهی این جنایت‌ها نشانگر پایان عمر این رژیم غیر انسانی است.

وی رسالت دنیای اسلام را بسیار مهم و خطیر دانست و ادامه داد: دنیای اسلام و سازمان‌هایی همچون کنفرانس اسلامی و جنبش غیرمتعهدها و اتحادیه عرب باید موضع‌گیری شفافی نسبت به این حوادث داشته باشند.

رحمانی در پایان با اشاره به سکوت برخی کشورهای اسلامی در برابر این جنایت‌ها و مظلوم کشی‌ها، یادآور شد: برخی کشورهای اسلامی و عربی با سکوت خود از پشت به جهان اسلام خنجر می‌زنند و خیانت آنان بزرگتر از خیانت و جنایت اسراییل است.

captcha