محسن علیاکبری، تهیهکننده سینما در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره وضعیت سینمای دفاع مقدس گفت: متاسفانه تعداد تولیدات ما در این زمینه بسیار کم است، با این حال انتظار داریم تا جشنواره مقاومت هم به گستردگی جشنواره فیلم فجر برگزار شود، البته باید نهادهایی همچون صدا و سیما، سازمان سینمایی و سازمان تبلیغات اسلامی از این جشنواره در ساخت تولیدات بیشتر حمایت کنند.
وی افزود: امسال تعداد تولیدات در زمینه دفاع مقدس و مقاومت به تعداد انگشتان دست هم نمیرسد. فیلمهای ما در این زمینه تنها «شیار143» به کارگردانی نرگس آبیار و فیلم سینمایی «چ» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا و سه فیلم درباره انقلاب و حماسه لبنان است. درباره چرایی به وجود آمدن چنین وضعیتی هم باید گفت که نداشتن بودجه متمرکز در بخش فرهنگ از موارد مهمی است که باعث آسیب فرهنگ در طول سالهای اخیر شده است. درحالی که ما باید برای جشنواره مقاومت که از جمله جشنوارههای مهم کشورمحسوب میشود بودجه مستقلی داشته باشیم.
عدم تمرکز سرمایه، مشکل سینمای مقاومت
تهیهکننده «بلمی به سوی ساحل» بیان کرد: عدم تمرکز روی سرمایه و بودجه از جمله مشکلات جشنواره فیلم مقاومت محسوب میشود و اینکه تعداد آثار تولید شده در این رابطه کم است به همین موضوع مربوط میشود، بنابراین باید این مشکل از سوی مسئولان و کمیسیون فرهنگی مجلس رسیدگی شود و بودجهای مجزا برای جشنواره فیلم مقاومت تصویب شود
وی درباره بینالمللی بودن جشنواره فیلم مقاومت نیز گفت: با توجه به میهمانانی که از کشورهای دیگر در این جشنواره حضور خواهند داشت باید آثار قابل توجهی را ارائه دهیم تا در این زمینه حرفی برای گفتن داشته باشیم در غیر این صورت اتلاف هزینه است. جدا از این موضوع، برای بهتر برگزار شدن جشنواره، مسئولان امر از پژوهشگرانی که در این زمینه فعالیت کردهاند و به این حیطه آگاهی دارند دعوت کنند تا در جلسات هم اندیشی شرکت کنند و از نظرات آنها در برگزاری بهتر جشنواره استفاده کنند.
تهیهکننده «کتاب قانون» در انتها اظهار امیدواری کرد: جشنواره فیلم مقاومت باید به حدی رسد که هنرمندان و فیلمسازان برجسته کشور داوطلبانه برای این جشنواره فعالیت کنند و با حضور پرشور و گرمشان باعث رونق بیشتر جشنواره در زمان برگزاریاش شوند.