کد خبر: 1430625
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴

اهواز؛ پذیرای چهارمین کارگاه «شب قدر جهان اسلام»

گروه هنر: مسئول هنرهای تجسمی حوزه هنری خوزستان از برگزاری چهارمین کارگاه شب قدر جهان اسلام در ماه رمضان در اهواز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، محمد باوی‌زاده مسئول هنرهای تجسمی حوزه هنری خوزستان با اعلام این خبر گفت: این کارگاه 30 تیر همزمان با 22 ماه رمضان با حضور 15 هنرمند خوزستانی در بخش نقاشی، خوشنویسی و نقاشی‌خط در محل موزه هنرهای معاصر اهواز برگزار می‌شود.

وی افزود: در این کارگاه دکتر مرتضی گودرزی دیباج، مدیر کل هنرهای تجسمی حوزه هنری کشور، با عنوان تعهد هنر در عصر جدید و اقتصاد در هنر به سخنرانی می‌پردازد.

باوی‌زاده بیان کرد: در چهارمین کارگاه «شب قدر جهان اسلام» از کارگزاران فرهنگی کشورهای جهان اسلام دعوت شده است که البته هنوز حضور آنان قطعی نیست.

مسئؤل هنرهای تجسمی حوزه هنری خوزستان، با بیان اینکه این کارگاه مقرر بود به جای اهواز در نجف اشرف برگزار شود، توضیح داد: همه شرایط برای برگزاری کارگاه فراهم شده بود که به دلیل شرایط نامناسب حاکم بر عراق مکان آن به اهواز تغییر پیدا کرد.

وی هدف از برگزاری این کارگاه و دعوت از رجال سیاسی را افزایش تعاملات فرهنگی بین کشورهای جهان اسلام در ماه‌های آینده بیان کرد.

captcha