کد خبر: 1430884
تاریخ انتشار : ۲۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۲
حجت‌الاسلام مرادی:

روحانیون مبلّغ سکاندار کار فرهنگی در روستاها هستند

خبرنگاران افتخاری/ مصطفی مرادی هرندی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی بخش جلگه در همایش روحانیون مبلّغ این بخش بیان کرد: روحانیون مبلّغ سکاندار کار فرهنگی در روستاها هستند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام مرادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بخش جلگه در همایش روحانیون این بخش ضمن خیر مقدم به حضار گفت: برنامه‌های اداره تبلیغات بر چهار محور استوار است که از جمله مهمترین آن‌ها اعزام مبلّغ است که بحمدالله با همکاری شوراهای اسلامی روستاها و هیئت‌های مذهبی و روحانیون معزز و امام‌جمعه هرند و بخشدار جلگه هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و تمام روستاهای بخش در ایام تبلیغی ماه مبارک رمضان و ماه محرم و صفر و ایام فاطمیه مبلّغ دارند و فقط تنها روستای سکان است که به‌علت آماده نبودن خانه عالم در ماه مبارک رمضان مبلّغ ندارد که ان‌شاءالله تا ماه محرم خانه عالم سکان آماده می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به فرمایش امام رضا(ع) که می‌فرمایند «خدا رحمت کند آن کسی را که امر ما را احیا می‌کند» افزود: امر امام هشتم و ائمه(ع) همین فعالیت تبلیغی مبلّغان دین مبین اسلام است که بدون هیچ‌گونه چشم‌داشتی با تمام مشکلاتی که وجود دارد در روستا‌ها فعالیت می‌کنند.

مرادی در ادامه سخنان خود به فعالیت‌های دیگر سازمان تبلیغات از جمله حمایت از فعالیت‌های فرهنگی ائمه جماعت مساجد، سازماندهی تشکل‌های مذهبی از جمله هیئت‌های مذهبی، کانون‌های وابسته به مساجد و انجمن‌های اسلامی و برنامه قرآنی اشاره کرد و گفت: همزمان شدن ماه مبارک رمضان با ایام تعطیلات تابستان، ما را برآن داشت که کلاس‌های آموزشی نیز در کنار دیگر برنامه‌ها داشته باشیم ولی با توجه به بودجه محدود سازمان تبلیغات این برنامه‌ها در بعضی از مساجد اجرا می‌شود.

در ادامه همایش، حسینی، بخشدار بخش جلگه نیز ضمن تشکر از مبلّغان و حضور آن‌ها در بخش محروم جلگه گفت: امیدواریم که مبلّغان عزیزدر کنار بحث و بیان مطالب دینی و احکام در جمع روستائیان، به بحث حقوق شهروندی و قانون و مقررات، مشکل کمبود آب شرب، حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس و مسائل و مشکلات پیش روی نوجوانان و جوانان از جمله اعتیاد به مواد مخدر که یکی از بلاها و مشکلات گریبان‌گیر جوانان ما است، بپردازند.

بخشدار جلگه در ادامه سخنان خود به مشکل کشاورزی و خشکسالی و عدم کشت چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: پیگیری‌های زیادی صورت گرفته و جلسات متعددی با حضور مسئولان استان و وزیر نیرو در محل استانداری برگزار شده که به تشکیل کمیته بحران آب در وزارت نیرو و مصوبه 9 ماده‌ای منجر شد که ان‌شاءالله با اجرایی شدن این 9 ماده و مصوبه، شاهد رفع مشکلات اساسی در منطقه شرق اصفهان و بخش جلگه باشیم و با توجه به قولی که وزیر نیرو در جلسه‌ای که با حضور نمایندگان کشاورزان صورت گرفت، ان‌شاءالله در فصل پائیز شاهد روان‌سازی آب در رودخانه زاینده‌رود برای کشت پائیزه برای کشاورزان باشیم.

در ادامه همایش، حجت‌الاسلام توسلی، از مبلّغان در بخش جلگه ضمن بیان مشکلات موجود در روستاها بیان کرد: آیا توجه داشته‌ایم که قسمتی از مشکلات موجود در منطقه از عمل خودمان نشئت می‌گیرد، آیا زمانی که برداشت گندم و جو در منطقه صورت می‌گرفت، بحث زکات اجرایی می‌شد یا نه؟.

توسلی در مورد فرهنگ‌سازی درست در جامعه نیز گفت: جامعه ما آماده قبول طرح است ولی کدام یک از ما یک سری طرح درست برای حل مشکلات خانواده‌ها و جوانانمان ارائه داده‌ایم.

حجت‌الاسلام شاهمیری، امام‌جمعه شهر اژیه نیز در ادامه همایش به بحث توطئه و نقشه‌های دشمن برای براندازی انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: در این زمان که دشمن نتوانست انقلاب اسلامی را براندازد، به سمت تهاجم فرهنگی رفته است و الآن به وسیله تهاجم فرهنگی و ماهواره‌ها حمله به فرهنگ و دین و مذهب و انقلاب ما کرده و تا الآن نیز تا حدودی موفق بوده و اثرات آن هم در جامعه قابل دیدن است و مردم نیز خطرپذیر شده‌اند.

وی در ادامه با اشاره به وظیفه روحانیون در زمینه مبارزه با تهاجم فرهنگی بیان کرد: مقابله با تهاجم فرهنگی و ماهواره‌ها نیاز به تلاش ما و کار ما دارد و روحانیونی که در روستاها مستقر می‌شوند و بعضی دیگر که با ماشین شخصی خود مسیر رفت و برگشت از شهر اصفهان به روستا را طی می‌کنند کار بسیار ارزشمندی می‌کنند ولی باید بدانند که در امر مبارزه با تهاجم فرهنگی چقدر نتیجه گرفته‌اند و در این زمینه هم شوراهای روستاها چقدر از بودجه فرهنگی روستاها را در اختیار روحانیون قرار داده‌اند.

حجت‌الاسلام اصل حسینی، امام‌جمعه هرند نیز در ادامه همایش با اشاره‌ به ورود ماهواره‌ها و آسیب‌های آن به بنیان خانواده اظهار کرد: آثار تخریبی ماهواره‌ها بسیار بالا است، ماهواره‌ها نیز باعث انحرافات اخلاقی و اعتقادی می‌شوند و مشکلی که وجود دارد این است که ماهواره را وارد جامعه کرده‌ایم و الآن می‌خواهیم فرهنگ‌سازی کنیم. حالا نیز هنوز دیر نیست و مسئولان فرهنگی جامعه اگر به وظیفه خود عمل کنند، می‌توانیم مقابله درستی با تهاجم فرهنگی ماهواره‌ها داشته باشیم.

وی در پایان به کمیته فرهنگی شهرها اشاره کرد و گفت: این کمیته‌ فرهنگی که به عنوان فرهنگ عمومی پیش‌بینی شده و امام‌‌جمعه نیز به عنوان رئیس مشخص شده است، بودجه‌ای برای انجام کارهای فرهنگی در اختیار ندارد و سؤال این است که زمانی که ماهواره‌ها برای تبلیغات آرایش زنان میلیون‌ها دلار هزینه می‌کنند، ما برای برنامه‌های فرهنگی چند هزار تومان سرمایه‌گذاری می‌کنیم.

captcha