کد خبر: 1431154
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴

کمال‌جویی در مکتب اسلام منافاتی با مد‌گرایی ندارد

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه الزهرای میاندوآب گفت: دین اسلام دینی است که شاخصه‌های کمال‌جویی را کامل می‌کند و منافاتی با مدگرایی ندارد و دستورات ارائه‌شده در آن بشر را به‌سوی تعالی رهنمون می‌سازد.

زیبا پرهیزگار، مدیر حوزه علمیه میاندوآب در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: در دین اسلام شاخصه‌هایی برای کمال‌جویی انسان‌ها درنظر گرفته شده است و انسان‌ها را افرادی دانسته است که راه‌های کمال‌جویی همیشه و در هر شرایطی به رویش باز است زیرا افرادی که کمال‌جو نباشند در بن‌بست‌های اعتقادی و اجتماعی قرار می‌گیرند.

این پژوهشگر قرآنی ادامه داد: افراد باید در هر شرایطی موقعیت فردی و اجتماعی خویش را درنظر بگیرند و لباس‌های خود را بر اساس محیطی که در آن قرار دارد انتخاب کنند زیرا هر شرایطی لباس‌ مختص به خود را دارد و افراد باید بر اساس دستورات اسلام آن را انتخاب و در پوشش خود نهایت دقت را داشته باشند.

پرهیزگار گفت: متأسفانه امروزه بانوان برای لباس‌های داخل و خارج منزل تفاوتی قائل نیستند و این در حالیست که لباس‌های داخل و خارج از منزل باید با یکدیگر تفاوت داشته باشند زیرا لباس‌هایی که توسط بانوان در خارج از منزل استفاده می‌شود باید به دور از هرگونه چسبندگی و جاذبه خاص برای نامحرمان باشد.

وی افزود: لباس‌های خارج از منزل باید بر اساس شرایط سنی، موقعیت اجتماعی و دستورات دین مبین اسلام انتخاب شود و متشابهتی به لباس‌های آقایان نداشته باشد زیرا نباید بانوان خود را شبیه به آقایان کنند و مانند آنان لباس بپوشند که متأسفانه در جامعه امروزی شرایط به‌وجود آمده مد نیز تلقی می‌شود.

پرهیزگار ادامه داد: دین اسلام افراد را به آراستگی و زیبایی دعوت کرده است و افراد می‌توانند از طرح‌های جدید با رنگ‌های مختلف استفاده کنند ولی نباید هیچ یک از آنان وقار، شخصیت و شایستگی بانوان ایرانی را کمرنگ کند.

مدیر حوزه علمیه الزهرای میاندوآب گفت: متأسفانه چشم و هم‌چشمی بین بانوان ایرانی از دلایل مهم این گونه مدگرایی‌های بی‌اساس است در حالی‌که لباسی که بر تن داریم نباید لباس شهرت باشد و تشابهی به لباس کفار داشته باشد.

captcha