کد خبر: 1431164
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰

ساماندهی مقوله عفاف و حجاب؛ نیازمند بازنگری در حوزه تولیدات داخلی

گروه اجتماعی: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی گفت: ساماندهی عرصه عفاف و حجاب در حال حاضر نیاز جدی به بازنگری در حوزه تولیدات داخلی و همچنین حمایت از تولیدکنندگان دارد.

مریم دهقانی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری درخصوص توجه به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی در سال جاری، اظهار کرد: مطالبه جدی رهبری حضور مردم در کنار مدیران به‌عنوان قطب‌نما و راهگشا برای رسیدن به اهداف توسعه نظام است.

وی با اشاره به وضعیت موجود بازار پوشاک و تأثیر آن بر حوزه عفاف و حجاب جامعه، گفت: گرچه نمی‌توان نظر مطلقی درخصوص وضعیت بازار ارائه کرد چون در کنار تولیدکنندگان، عرضه‌کنندگانی وجود دارند که سعی می‌کنند سبک اسلامی ـ ایرانی را در محصولات ارائه شده به مردم حفظ کنند، اما نمی‌توان وجود مشکلات را نیز در این حوزه منکر شد و انکار کرد.

این مقام مسئول ادامه داد: وجود برخی از مباحث اقتصادی سبب شده است که یک‌سری از مشکلات اقتصادی دامن‌گیر مردم شود و از طرفی برخی از اجناس به‌راحتی از مبادی غیررسمی در بازار به قیمت‌های ارزان‌تر در دسترس عموم قرار گیرد.

لزوم ‌فراهم‌سازی سازوکارهای حمایتی در جهت ارتقای حمایت از تولیدکنندگان داخلی

وی با اشاره به وجود ضعف‌هایی در سازوکارهای حمایت از تولیدات داخلی برای افزایش توان رقابت با برندهای خارجی، اظهار کرد: فراهم‌سازی سازو کارهای حمایتی و هم‌ارز کردن فعالیت‌ها در جهت ارتقای حمایت از تولیدکنندگان داخلی سبب می‌شود که بازار کشورمان محصولاتی را عرضه کند که زیبنده جامعه اسلامی است.

دهقانی با بیان اینکه ‌آذربایجان غربی ‌با بیش از یک هزار کیلومتر مرز مشترک با کشورهای همجوار به تبع آسیب‌های خاص خود را دارد که قابل انکار نیست، اضافه کرد: در کنار این آسیب‌ها باید فعالیت‌های خود برای توسعه و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با تکیه بر تولیدات داخلی افزایش دهیم.

این مقام مسئول به آخرین بازدید خود از کارخانه نساجی شهرستان خوی اشاره کرد و افزود: این کارخانه در حال حاضر تولیداتی با بهترین کیفیت و استانداردها را ارائه می‌کند و پارچه‌ای که در این کارخانه تولید می‌شود برای پوشاک به کشورهای همجوار صادر می‌شود و پس از آن با برند خارجی مورد مصرف در داخل کشور قرار می‌گیرد.

ضرورت راه‌اندازی خط تولید پوشاک داخلی در کنار کارخانجات نساجی
وی با بیان اینکه این چرخه مصرف پوشاک در کشور نوعی آسیب محسوب می‌شود، اضافه کرد: باید در کنار کارخانجات نساجی خط تولید پوشاک داخلی را نیز راه‌اندازی کنیم و این فقط یکی از گام‌هایی است که می‌توانیم در حمایت از تولیدات داخلی و همچنین ساماندهی عرصه پوشاک برای حفاظت از عفاف و حجاب جامعه برداریم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان غربی اظهار کرد: برخی اوقات تولیدات داخلی تنها به بهانه سود بیشتر متأسفانه با برندهای خارجی در کشور عرضه می‌شود، باید فرهنگ استفاده از تولیدات و دستاوردهای داخلی در اقشار مختلف جامعه فرهنگ‌سازی شده و عمومی شود.

captcha