کد خبر: 1431774
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۵

برگزاری مراسم احیای شب قدر با همکاری موسسات قرآنی لردگان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مراسم احیای شب بیست‌وسوم ماه مبارک رمضان با حضور ۷۰۰ نفر از بانوان قرآن‌آموز موسسات قرآنی لردگان برگزار شد.

رضوان سهرابی، مسئول دارالقرآن کوثر لردگان استان چارمحال و بختیاری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد:  مراسم احیای سومین شب قدر همراه با عزاداری به مناسبت سومین شب شهادت مولای متقیان امام علی(ع) شب گذشته، 29 تیرماه با حضور 700 نفر از بانوان در سالن اجتماعات دفتر امام جمعه لردگان برگزار شد.

وی افزود: این مراسم با برگزاری نماز مغرب و عشاء آغاز و با صرف افطار، نوحه‌سرایی، قرائت دعای پرفیض جوشن کبیر و سخنرانی حجت‌الاسلام توکلی، امام جمعه لردگان تا بامداد روز دوشنبه ادامه داشت.

مسئول دارالقرآن کوثر لردگان اشاره کرد: مراسم احیای لیالی قدر در مساجد سطح شهر لردگان و با همکاری مؤسسات قرآنی با شکوه خاصی با حضور ارادتمندان و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت و به ویژه مولای متقیان حضرت علی(ع) برگزار شد.

سهرابی در پایان گفت: قرائت دعای جوشن کبیر، ذکر مصیبت، مرثیه‌سرایی و سخنرانی از جمله برنامه‌هایی بود که در شب‌های قدر از سوی موسسه دارالقرآن کوثر برگزار شد.

captcha