کد خبر: 1431856
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۳۹۳ - ۲۲:۱۳

برگزیدگان مسابقات قرآنی بازنشستگان شهرداری تهران تجلیل شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم تجلیل از برگزیدگان اولین دوره مسابقات قرآنی بازنشستگان شهرداری تهران امشب، ۳۰ تیرماه، در باغ‌موزه دفاع مقدس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اختتامیه اولین دوره مسابقات قرآنی بازنشستگان شهرداری تهران عصر امروز، 30 تیرماه، در باغ‌موزه دفاع مقدس با حضور جمعی از مسئولان فرهنگی و فعالان قرآنی شهر تهران برگزار شد.
مصطفی منتظرالمهدی، مدیر عامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران، در این مراسم عنوان کرد: این برنامه شروعی برای کاری بزرگتر برای بازنشستگان کشورمان در عرصه فرهنگ و قرآن کریم است.
وی با اشاره به اینکه برای نخستین بار این برنامه در حوزه مسابقات قرآنی برای بازنشستگان برگزار شد، ادامه داد: در این راستا بازنشستگان شهرداری، خانواده‌های تحت تکفل آنها، موظفین سازمان بازنشستگی و کارمندان این سازمان به رقابت با یکدیگر پرداختند.
منتظرالمهدی با بیان این مطلب گفت: این مسابقه در پنج رشته اذان، تحقیق، ترتیل، روخوانی و حفظ برگزار شد که برای نخستین بار از خانواده بازنشستگان نیز در قالب برپایی مسابقه دعوت به عمل آمد.
مدیر عامل سازمان بازنشستگی شهرداری تهران اظهار کرد: بیش از 180 نفر در این مسابقه شرکت کردند که 60 درصد آنان را بانوان تشکیل می‌دادند. همچنین از این میان، 120 نفر بازنشسته بودند که 84 نفر آنان را مردان و 36 نفر را زنان تشکیل می‌دادند.
منتظرالمهدی همچنین گفت: یکی از موضوعاتی که احساس کردیم در سازمان بازنشستگی با کمبود روبروست، این بود که برنامه فرهنگی و اجتماعی برای این افراد اندک است. از این رو از سال گذشته رویکرد سازمان را تغییر دادیم که در همین راستا برنامه پیاده‌روی خانوادگی در 17 مرداد، برنامه بعدی این سازمان برای بازنشستگان است.
مجتبی شاکری، عضو شورای شهر تهران نیز در این مراسم اظهار کرد: گردهم‌آیی افراد در زمینه قرآن کریم برکات ویژه‌ای را به همراه دارد.
وی با اشاره به حضور شهریار پرهیزگار در جلسه شورای شهر تهران طی چند روز گذشته، عنوان کرد: وی از نکاتی یاد کرد و از قهرمانان قرآنی که برای نخستین بار رهبر معظم انقلاب از این اصطلاح یاد کردند، سخن گفت.
شاکری ادامه داد: نکته‌ای که توجه به آن نشان‌دهنده عظمت انقلاب کریم است و مسئولان باید به آن توجه کنند تا بتوانند به درک آن نائل شوند، اهمیت مسابقات قرآنی کشورمان در دیگر کشورهاست.
وی از برگزاری مسابقات قرآنی حفظ که پرهیزگار برای شرکت در آن به عربستان رفته بود، یاد کرد و افزود: با توجه به دید منفی که نسبت به اهل تشیع در عربستان وجود دارد، آنان سعی داشتند که نگذارند فردی شیعه به مقام برتر این مسابقات دست پیدا کند، به ویژه اینکه این مقام توسط یک ایرانی کسب شود.
شاکری همچنین گفت: با وجود همه سخت‌گیری‌ها، شهریار پرهیزگار توانست رتبه برتر را به دست آورد. دست یافتن به چنین مقامی در جهان اسلام و تشیع قطعا مقامی بلند و والاست.
وی اظهار کرد: با وجود جمعیتی که در حفظ، قرائت، تجوید و مفاهیم قرآن کریم تلاش می‌کنند، انسان به خود می‌بالد که کاستی‌های دوران گذشته به برکت‌ها و افتخارات این دوره منجر شده است.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به 10 میلیون حافظ قرآن که ضرورت آن را رهبر معظم انقلاب عنوان کردند، گفت: همت افرادی که در سن و سال بالا به فعالیت در این حوزه مشغول هستند سبب امیدواری نسل جوان کشورمان است.
وی با تأکید بر اینکه رسانه ملی باید این برنامه را انعکاس دهد، اظهار کرد: از حاضرین در این جلسه درخواست می‌کنم که خاطرات خود را بنویسند. اگر خاطرات نوشته نشود، تله فیلم و سریال را نمی‌توان ساخت.
شاکری به ساخت سریال‌هایی در همین راستا بر پایه خاطرات آزادگان و شخصیت‌های تاریخی اشاره کرد و ادامه داد: سبک زندگی ایمانی و اخلاقی افرادی که در راستای قرآن کریم فعالیت می‌کنند، باید به ثبت برسد تا بر اساس آن فیلم ساخته شود. این افراد میراث امروز ما هستند.
وی تأکید کرد: در این راستا باید کارهای هنری انجام دهیم و از ظرفیت‌های موجود بهره بگیریم. همچنین بهتر است به جای کلمه بازنشستگان از کلمه پیشکسوتان و پرچمداران یاد شود که تحرک در خود دارد.
پس از این، از مبینا فیاضی و زهرا جمشیدی و علی فضلی ـ نابغه 9 ساله قرآن کشورمان ـ طی چند مرحله سؤالاتی شد که حاضران به این سؤالات در زمینه حفظ قرآن پاسخ گفتند.
همچنین مناجات‌خوانی گروه قرآنی اسوه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود. سپس از برگزیدگان این مسابقه تجلیل به عمل آمد.
در حوزه اذان، علی‌عسکر باعقل و عفت‌السادات نوری نجفی (زیر 58 سال) و حفظ‌ الله نورانی و ام‌البنین عنبرانی (بالای 58 سال) و عادل عرفانی مورد تجلیل قرار گرفتند.
در رشته تحقیق و صوت و لحن نیز از طاهر باقری (زیر 58 سال) و آمنه تجری و اسماعیل سلمانی، در حوزه فرزندان از مهدی رجبی ـ 13 ساله ـ و زهرا زمانی و در حوزه همسران از معصومه رجبی تجلیل شد.
همچنین در بخش ترتیل و روخوانی نیز از سیدصادق قندهاری (زیر 58 سال) و علی سلمانی (بالای 58 سال)، سیدعلی حسینی، مریم علیپور و در حوزه فرزندان از زهرا سادات قندهاری و در حوزه همسران از عصمت توکلی‌زاده، تجلیل به عمل آمد.
محمد محمودی، محمود معزز اردبیلی(91 ساله)، نسرین یگانه نیز افرادی بودند که در رده سنی بالای 58 سال در حوزه حفظ تجلیل شدند. مبینا فیاضی، زهرا جمشیدی و مائده جعفرپور نیز در حوزه فرزندان از بخش حفظ تجلیل شدند.

captcha