کد خبر: 1432128
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۸

لزوم اجماع جهانی علیه کشتار مسلمانان غزه در روز قدس

گروه سیاسی: اوضاع کنونی غزه و نقض آشکار حقوق بشر، اجماع جهانی علیه این اقدامات را می‌طلبد تا از ادامه کشتار مسلمانان غزه جلوگیری شود و روز قدس عامل مهمی برای تحت فشار قرار دادن صهیونیست‌ها از سوی ملل آزاده جهان ست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، کشتار مردم مظلوم غزه به‌ویژه زنان و کودکان بی‌گناه از سوی رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر و اصرار سردمداران این رژیم جعلی ددمنش به ادامه قتل‌ها، جامعه جهانی را بار دیگر متوجه ماهیت پلید اسرائیل کرد و نشان داد کشتن انسان‌های بی‌دفاع از منظر و دیدگاه این رژیم خون‌‌آشام امری عادی است.

با ادامه اعمال جنایات‌کارانه اسرائیل، بیش از پیش نظرات و پیش‌بینی‌‌های امام خمینی‌(ره) در مورد این غده سرطانی وضوح یافت و جنایات اخیر آنها مردم جهان را به این باور رساند که چنین رژیمی که جان هیچ انسانی را به رسمیت نمی‌شناسد و همچون وحوش به جان کودکان و خردسالان می‌افتد برای بشریت خطرناک است.

این در حالی است که آمریکا و کشورهای اروپایی و برخی دولت‌های عربی از آدم‌کشی‌های این رژیم یا حمایت یا سکوت می‌کنند، اوضاع کنونی غزه و نقض آشکار حقوق بشر، اجماع جهانی علیه این اقدامات سیاه را می‌طلبد تا ان‌شاءالله از ادامه کشتارها جلوگیری و زمینه پیروزی دیگری برای مسلمانان غزه فراهم شود.

در این میان روز جهانی قدس به فرمان امام راحل(ره) برای اتحاد ملت‌های مسلمان و آزاده علیه اقدامات وحشیانه این رژیم، عامل مهمی برای تحت فشار قرار دادن صهیونیست‌هاست؛ لذا وظیفه هر انسان آزاده‌ و مسلمانی است با حضور در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس با فریاد «مرگ بر اسرائیل» خشم و نفرت خود را از این رژیم غاصب و حامیان او نشان دهد.

محمدتقی قاسمی، رئیس دانشگاه سفیر دانش استان ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با بیان اینکه روز قدس یادگار امام(ره) برای همه نسل‌هاست، اظهار کرد: روز قدس روزی است که در آن باید فریاد آزادی‌خواهان، عدالت‌طلبان و مظلومان جهان به گوش تمام دول مستکبر جهان برسد و بر همه مسلمانان جهان واجب است که در صحنه حضور پیدا کنند و فریاد مظلومیت مردم فلسطین را سر دهند.

این فرمانده دوران دفاع مقدس با بیان اینکه در طول تاریخ مسئله فلسطین یک بحث غم‌انگیزی است که قلب هر انسان آزاده‌ای را به درد می‌آورد، گفت: این‌ها همه به دلیل رویکرد سران عرب است که همواره در مقابل تمام جنایات این رژیم غاصب سکوت کرده‌اند و چشم‌های خود را بسته‌اند.

وی دلیل نامگذاری آخرین جمعه ماه رمضان به‌عنوان روز قدس را ماندگاری یاد این مردم مظلوم در تاریخ دانست و بیان کرد: سالیان سال است که مردم کشور فلسطین در یک شرایط خفقان‌آور زندگی می‌کنند، زنان و کودکان این سرزمین را وحشت فراگرفته و تنها کشوری که همواره مدافع آنها بوده و هست ایران اسلامی است.

قاسمی با ابراز تأسف از سکوت سازمان ملل و کشورهای مدعی حقوق بشر در مقابل جنایات اسرائیل، گفت: سکوت سردمداران این سازمان و دولت‌های غربی و عربی در مقابل این همه نسل‌کشی و کشتار زنان و کودکان با ادعای حقوق بشر تناقض دارد، دولت مصر به مردم هم‌زبان خود در مقابل این تجاوزات چه کمکی کرد؟ جز بستن گذرگاه‌ها و نظاره بر مرگ مردم مسلمان در غزه.

رئیس دانشگاه سفیر دانش ایلام در پاسخ به این سؤال که چرا رژیم صهیونیستی در چنین برهه زمانی به غزه حمله کرده ‌است؟ اظهار کرد: یکی از دلایل هم‌زمانی آغاز این حملات و جنایات با جام‌جهانی فوتبال بود تا از فرصت تمرکز رسانه‌های خبری و افکار عمومی بر این رویداد استفاده کرده و در یک سکوت خبری جنایت‌های خود را انجام دهد.

وی با بیان اینکه سکوت مسلمانان در مقابل این جنایات خیانت به قرآن است، گفت: مردم مسلمان باید با حضور در این روز بزرگ به مردم فلسطین دل‌گرمی دهند و با فریادهایشان پایه‌های کاخ‌های شیشه‌ای سران استکبار را به لرزه در آورند.

روز قدس، اعلام هویت دینی مسلمانان است

حشمت‌الله رستمی، مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان ایلام نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا با بیان اینکه روز قدس اعلام هویت دینی هر مسلمانی است، اظهار کرد: هر مسلمانی که ذره‌ای احساس تعهد نسبت به مقدسات دارد نمی‌تواند نسبت به این نسل‌کشی‌ها و اشغالگری‌ها بی‌تفاوت باشند و کم‌ترین حمایت ما از ملت مسلمان فلسطین شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس و اعلام نفرت از این گونه تجاوزات غیر انسانی است.

وی با بیان اینکه استعمار نوین با سبک و سیاق دیگری در دنیا حکم‌رانی می‌کند، گفت: از یک طرف زیاده‌خواهی آمریکا و اسرائیل و از طرفی هیپنوتیزم کردن کشورهای مسلمان در مقابل هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و تبلیغاتی رسانه‌های غرب در راستای همان استعمار نوین باعث شده کشورهای به ظاهر مسلمان نه تنها در مقابل موقعیت‌های جغرافیایی و مرزهای جغرافیای بی‌تفاوت باشند بلکه هتاکی‌ها، تهمت‌ها و تحقیرها به ساحت دین را نیز با آرامش خاطر بپذیرند.

رستمی افزود: قطعاً این بی‌تفاوتی‌ها ثمره یک حرکت بزرگ صهیونیستی در سال‌های اخیر بوده وگرنه هیچ مسلمان متعهدی نمی‌پذیرد که هیچ ظلمی نسبت به سایر مسلمانان صورت گیرد و او در مقابل سکوت کند.

این کارشناس مذهبی با اشاره به آیه 141 سوره نساء: «الَّذِینَ یَتَرَبَّصُونَ بِکُمْ فَإِن کَانَ لَکُمْ فَتْحٌ مِّنَ اللّهِ قَالُواْ أَلَمْ نَکُن مَّعَکُمْ وَإِن کَانَ لِلْکَافِرِینَ نَصِیبٌ قَالُواْ أَلَمْ نَسْتَحْوِذْ عَلَیْکُمْ وَنَمْنَعْکُم مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ فَاللّهُ یَحْکُمُ بَیْنَکُمْ یَوْمَ الْقِیَامَةِ وَلَن یَجْعَلَ اللّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَى الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلاً؛ منافقان همانها هستند که پیوسته انتظار می‌کشند و مراقب شما هستند؛ اگر فتح و پیروزی نصیب شما شود، می‌گویند: مگر ما با شما نبودیم؟ (پس ما نیز در افتخارات و غنایم شریکیم!) و اگر بهره‌ای نصیب کافران گردد، به آنان می‌گویند: مگر ما شما را به مبارزه و عدم تسلیم در برابر مؤمنان، تشویق نمی‌کردیم؟ (پس با شما شریک خواهیم بود!) خداوند در روز رستاخیز، میان شما داوری می‌کند؛ و خداوند هرگز کافران را بر مؤمنان تسلّطی نداده است»، گفت: بر اساس قاعده «نفی سبیل» که در قرآن کریم آمده است، دین اسلام هیچ راهی برای تسلط کفار و مستکبران بر مسلمانان را نمی‌پذیرد، این آیه و حکم قطعی خداوند تکلیف را برای همه مسلمانان به‌ویژه حکومت‌های اسلامی روشن می‌کند.

روز قدس؛ روز حمایت از همه مظلومان جهان

روح‌الله قیطاسی، کارشناس ارشد جامعه‌شناسی و مدرس دانشگاه‌های استان ایلام نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه امام خمینی(ره) آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامگذاری کردند و با توجه به اینکه سران دولت‌های عربی و تمام کشورهای ابر قدرت در مقابل این تجاوزها، حمایت خودشان را از اسرائیل اعلام یا سکوت کرده‌اند، در روز حمایت از همه مظلومان جهان و در رأس آنها ملت مظلوم فلسطین بر ما واجب است که حضور پر رنگی در راهپیمایی امسال داشته باشیم و همانند سال‌های گذشته نشان دهیم که هنوز کسانی هستند که از حق مظلومان در مقابل ظالمان حمایت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در قرآن، گفتار و کردار ائمه معصوم(ع) نیز عدالت‌گستری، مقابله با ظالمان و سر فرود نیاوردن در مقابل متجاوز توصیه شده است و ما نیز باید از ایشان الگو بگیریم، گفت: امروز در جهان اسلام چیزی برخلاف این روش را به عینه مشاهده می‌کنیم و این واضح و مبرهن است که نظام و ملت ایران اسلامی مخالف با این جنایات است و همه ساله با حضور پرشور مردم در روز جهانی قدس انزجار خود را از این وحشیگری‌ها اعلام می‌کنند.

قیطاسی افزود: در این میان سران کشورهای به ظاهر مسلمان سکوت کرده‌اند و به آمریکا و اسرائیل این جرئت را داده‌اند که این چنین جنایات خود را بیش از پیش افزایش داده و زنان و کودکان مظلوم غزه را به خاک و خون بکشند، در واقع اینان جیره‌خواران آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند.

این جامعه‌شناس با بیان اینکه صهیونیست‌ها زمانی را برای انجام جنایات خود انتخاب کردند که همه رسانه‌ها بر روی گروهک تروریستی داعش متمرکز شده بودند، گفت: در این موقعیت اسرائیل به راحتی توانست اقدامات وحشیانه خود را به دور از چشم رسانه‌های جهانی انجام دهد.

captcha