کد خبر: 1432320
تاریخ انتشار : ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۹

تنها راه مقابله با مستکبران‌ همبستگی امت اسلام است

گروه سیاسی: در بیانیه مشترک روز قدس نماینده ولی‌فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان آمده است؛ تاریخ مقاومت ملت فلسطین به‌ویژه مردم رنج دیده و مقاوم غزه، سوریه، عراق و سایر ملت‌های آزاده، نشان می‌دهد که تنها راه مقابله با مستکبران همبستگی و اتحاد روز افزون امت اسلام است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان‌‌ و‌ بلوچستان، آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی‌فقیه و علی اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان در بیانیه مشترک به‌مناسبت روز قدس تأکید کردند: تاریخ مقاومت ملت فلسطین به‌ویژه مردم رنج دیده و مقاوم غزه، سوریه، عراق و سایر ملت‌های آزاده، نشان می‌دهد که تنها راه مقابله با مستکبران، همبستگی و اتحاد روز افزون امت اسلام است.

در این بیانیه آمده است: جمعه آخر ماه رمضان بیانگر تصمیم تاریخی حضرت امام خمینی(ره)، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر روز جهانی مبارزه با اسرائیل است. گسترش روز افزون این فراخوان عمومی گویای این واقعیت است که هرچه زمان می‌گذرد؛ ابعاد جنایات بزرگ غصب سرزمین یک ملت مظلوم، بیشتر برای جهانیان آشکار می‌شود و این حرکت رو به رشد و شکوهمند لرزه بر تن متجاوزان و چپاولگران صهیونیست انداخته و به طور قطع با یک عزم جدی و سراسری توسط جوانان برومند فلسطین و اتحاد کشورها و ملل مسلمان با یکدیگر این رژیم غاصب از بین خواهد رفت.

این بیانیه افزوده است: در سی‌و‌پنجمین سالگرد برپایی راهپیمایی باشکوه روز قدس، رژیم اشغالگر صهیونیستی در سایه سرگرمی رسانه‌ها و افکار عمومی به جام جهانی و با استفاده از پوشش درگیری‌ها در عراق به شکل وحشیانه نوار غزه را مورد حملات هوایی، دریایی و موشکی قرار داده و تاکنون ده‌ها نفر به‌ویژه زنان و کودکان را به خاک و خون کشیده و رمضانی خونین را برای ساکنان آن رقم زده است. تردیدی نیست که وقایع اخیر عراق نیز فتنه‌انگیزی اسلام ستیزانی است که به‌دنبال سوء‌استفاده از درگیری‌های مذهبی و فرقه‌ای درون جهان اسلام و انحراف اذهان ملل مسلمان از مسائل اصلی از جمله آرمان فلسطین و جنایات اشغالگران قدس شریف هستند.

در بیانیه مذکورمی‌خوانیم: روز قدس، روز همبستگی امت اسلامی در برابر دژخیمانی است که برای نابودی اسلام قد علم کرده‌اند و هر روز با نیرنگی تازه به جنگ مسلمانان برمی‌خیزند.

در بخش پایانی این بیانیه عنوان شده است: اینجانبان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مردم شریف شیعه و سنی سیستان و بلوچستان از تمام اقشار و طبقات مختلف برای حضور باشکوه در این مراسم دشمن شکن دعوت می‌کنیم تا بار دیگر با فریاد الله اکبر و ندای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل همنوا با همه مردم ایران اسلامی نابودی استکبار را از درگاه حضور احدیت مسئلت کنند.

captcha