کد خبر: 1433693
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲

تعداد کانون‌های مساجد هرمزگان به ۷۵۰ باب رسید

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد هرمزگان با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای تحقق شعار سال، گفت: تعداد کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد این استان در یک حرکت جهادی به مرز ۷۵۰ باب رسید.

به گزارش خبرگزاری بین‌الملی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام احمد پهلوانی، مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد هرمزگان عصر دیروز، 4 مرداد در همایش تجلیل از خادمان قرآنی مساجد بندرعباس با اشاره به تلاش مجموعه تحت مدیریت وی برای تحقق شعار سال، گفت: تعداد کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد این استان در یک حرکت جهادی به مرز 750 باب رسید.

وی در ادامه افزود: تا اواخر خرداد ماه سال جاری 525 کانون در مساجد هرمزگان راه‌اندازی شده بود که در یک حرکت جهادی و ظرف مدت 30 روز، 225 کانون جدید در مساجد استان تاسیس شده و هم اینک شمار آن به 750 کانون رسیده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه طرح افزایش کمی کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد در استان هرمزگان همچنان استمرار می‌یابد، عنوان کرد: در این طرح جهادی که در نوع خود بی‌نظیر است همه دستگاه‌ها به‌ویژه اداره کل امور روستایی استانداری، فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، دهیاری‌ها، شوراهای اسلامی و ائمه جمعه و جماعات مشارکت بسیاری خوبی داشته‌اند.

وی با اشاره به برنامه پنجم توسعه و تکلیف قانونی برای تأسیس کانون‌های فرهنگی ـ هنری در 25 درصد از مساجد کشور، تصریح کرد: این طرح در راستای عمل به تکلیف قانونی است که مجلس شورای اسلامی، ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور را مکلف به انجام آن کرده است.

حجت‌الاسلام پهلوانی در ادامه با بیان اینکه همزمان با توسعه کمی کانون‌ها، کیفی‌سازی برنامه‌های این مراکز تأثیرگذار فرهنگی نیز در دستور کار است، افزود: در کنار افزایش شمار کانون‌ها، برنامه‌های توجیهی و آموزشی ویژه مدیران کانون‌های جدیدالتأسیس نیز پیش‌بینی شده که در اولین فرصت اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: همان‌گونه که همه دستگاه‌ها و نهادهای تأثیرگذار در جهت توسعه کمی کانون‌ها به یاری دبیرخانه کانون‌های مساجد شتافتند، انتظار می‌رود که ائمه جماعات، روحانیون مستقر و طرح هجرت، حوزه‌های علمیه، نماینده ولی فقیه در استان، ائمه جمعه و بسیج با توجه به تاکیدات سال 91 مقام معظم رهبری مبنی بر فعال کردن کانون‌ها به کمک بسیج، این مرکز را در راستای فعال سازی و پویایی کانون‌های فرهنگی ـ هنری همراهی کنند.

مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان هرمزگان با بیان اینکه براساس قانون، می بایست 60 درصد از کانون‌های فرهنگی ـ هنری در مساجد روستای تأسیس شوند، گفت: با توجه به اینکه 55 درصد از جمعیت این استان در روستاها زندگی می‌کنند، بیش از 85 درصد از کانون‌ها در مناطق روستایی راه‌اندازی شده است.

پهلوانی آبادانی مساجد، احیای کارکردهای مختلف مساجد، جذب نوجوانان و جوانان، کادرسازی و تربیت نیروهای مومن، انقلابی و پیرو ولایت برای آینده نظام، مبارزه با هجمه‌های فرهنگی دشمنان را از اهداف شکل‌گیری کانون‌های مساجد برشمرد.

وی اظهار کرد: تأسیس کانون به عنوان نهادی مردمی و سازمان‌یافته که با مدیریت امام جماعت فعالیت می‌کند، می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی و نهادینه شدن فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدی در جامعه داشته باشد.

captcha