کد خبر: 1434142
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۷
منتخب مردم بیرجند در مجلس:

سکوت کشورهای اسلامی در برابر جنایات در غزه نشانه دوری از قرآن است

گروه اجتماعی: اگر امروزه می‌بینیم که عده‌ای در کشورهای اسلامی در برابر جنایاتی که در غزه رخ می‌دهد سکوت کرده‌اند نشان این است که از اسلام حقیقی و قرآن فاصله گرفته‌اند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام سیدمحمدباقر عبادی، منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی عصر روز گذشته، پنجم مرداد در همایش تجلیل از خادمان قرآنی طرح تلاوت نور گفت: عدالت اجتماعی با عملی‌شدن فرهنگ قرآنی در جامعه محقق می‌شود.



وی بیان کرد: هیچ چیز به اندازه تلاوت، تدبیر و آموختن معارف عمیق قرآنی موجب جلب برکت الهی نمی‌شود و باور ما این است که اگر مشکلاتی در سطوح مختلف اجتماع و در دنیا مشاهده می‌کنیم بخاطر بی‌توجهی به توصیه‌های کلام وحی است.



منتخب مردم بیرجند در مجلس ادامه داد: اگر امروزه می‌بینیم که عده‌ای در کشورهای اسلامی در برابر جنایاتی که در غزه رخ می‌دهد سکوت کرده‌اند نشان این است که از اسلام حقیقی و قرآن فاصله گرفته‌اند.



عبادی اظهار کرد: با تمسک به قرآن می‌توانیم به قلوب مردم دنیا را فتح کنیم؛ چرا که عمیق‌ترین مفاهیم برای نیازهای انسانی و رفع مشکلات بشری را در کلام وحی می‌توان یافت.



حجت‌الاسلام رمضان زاهدی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد خراسان جنوبی نیز در این همایش با اشاره به ضرورت شناخت معارف دین و احکام الهی گفت: ما مسلمانان نماز می‌خوانیم و قرآن تلاوت می‌کنیم در حالی که نباید به این مقدار بسنده کنیم.



وی افزود: هنر اصلی شناخت عمیق قرآن و معارف نماز، حج و سایر دستورات الهی است که در این صورت به سعادت واقعی و ابدی خواهیم رسید و مشکلات پیش روی جامعه اسلامی رفع خواهد شد.



مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد خراسان جنوبی بیان کرد: یکی از برنامه‌هایی که از سال 85 در کشور اجرا شد، طرح تلاوت نور (تلاوت یک یا دو صفحه قرآن در مساجد و ادارات) بود که نقش بسزایی در شناخت معارف قرآنی ایفا کرد.



زاهدی ادامه داد: این طرح پر برکت در 95 درصد مساجد خراسان جنوبی برگزار شد و اخیراً نیز برنامه تفسیر کوتاه نیز به این طرح افزوده شد و ائمه جماعت بعد از تلاوت یک یا دو صغحه قرآن تفسیری کوتاه از آن آیات مبارکه را بیان می‌کنند.



یادآور می‌شود، در این همایش از 10 نفر از خادمان طرح تلاوت نور (مفسر، قاری و...) با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

captcha