کد خبر: 1434363
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱

برپایی مسابقات قرآن ویژه ورزشکاران از سوی مؤسسه امین

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مؤسسه قرآنی امین رضوان‌شهر اصفهان با همکاری اداره تربیت بدنی این شهر، نخستین دوره مسابقات قرآن ویژه ورزشکاران و جوانان را برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین دوره مسابقات قرآن کریم ویژه ورزشکاران و جوانان، کارکنان ادارات وزرش و جوانان و هیئت‌های ورزشی در ماه مبارک رمضان از سوی مؤسسه قرآنی امین رضوان‌شهر اصفهان برگزار شد.

معرفی اهداف این دوره از مسابقات

تقویت ایمان و اعتقاد به قرآن کریم و تمسک به تعالیم آن در بین ورزشکاران و جوانان و همچنین تعمیق معرفت به قرآن از اهداف این دوره از مسابقات در نظر گرفته شده بود.

بنابر این گزارش شناسایی و معرفی استعدادهای قرآنی جوانان و ورزشکاران، تقویت سمن‌های قرآنی در حوزه فرهنگ و ارج نهادن به فعالیت‌های قرآنی و تشویق نخبگان قرآنی جوان و ورزشکار از دیگر اهداف این دوره از مسابقات قرآن است.

شرکت بیش از 80 قرآن‌آموز در رده‌های مختلف سنی

گفتنی است این دوره از مسابقات در دو رشته ترتیل و مفاهیم قرآنی و با همکاری موسسه قرآنی امین رضوانشهر و اداره تربیت بدنی این شهر برگزار و در این مسابقات بیش از 80 نفر از قرآن‌آموزان در رده‌های مختلف سنی شرکت کرده‌اند.

لازم بذکر است نفرات برتر این دوره از مسابقات به مرحله استانی اعزام می‌شوند.

captcha