کد خبر: 1434781
تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۸

کارگاه «غدیرشناسی» در دانشگاه‌های لرستان برپا می‌شود

گروه اندیشه: کارگاه غدیرشناسی از مهرماه سال‌ جاری در تمامی دانشگاه‎های استان لرستان در قالب مناظره و پاسخ به شبهات برپا می‎شود.

اردشیر فلاح‌کردی، دبیر بنیاد بین‎المللی غدیر لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برپایی کارگاه غدیرشناسی در دانشگاه‎های استان خبر داد و گفت: اعضای بنیاد بین‎المللی غدیر از افراد مؤثر و برجسته علمی، دانشگاهی و حوزوی هستند که همایش ملی علوی را یک تکلیف می‎دانند.
وی با بیان این‌که بنیاد بین‎المللی غدیر تنها بنیادی است که رهبری روی آن تأکید دارد، اظهار کرد: این بنیاد در سطح استانی و ملی برنامه‎هایی انجام داده است.
فلاح‌کردی با اشاره به اینکه قبل از اجرای برنامه‎ها، یک برنامه‎ریزی جامع بسیار مؤثر است، اضافه کرد: انتظار می‎رود بعد از همایش، گزارش‎هایی به‌صورت جامع ایجاد و در کنار و حاشیه همایش مسابقه بزرگ اِلمان‎ها و نمادهای غدیری توسط جامعه مهندسین برگزار شود.
دبیر بنیاد بین‎المللی غدیر لرستان با بیان این‌که در سال‎هایی که همایش سیره علوی در دانشگاه‎ها برگزار می‎شد، اثرگذاری آن اندک بود و آثار این همایش در حوزه‎های علمیه مشهود و ملموس نبود، اظهار کرد: انتظار می‎رود همایش امسال با نوآوری و خلاقیت برگزار و اثرگذاری آن نمود پیدا کند.
وی گفت: بنا داریم گزارشی از دوره‎های گذشته و همایش امسال را جمع‎آوری و بایگانی کنیم و در اختیار نهاد‎های اجرایی لرستان قرار دهیم.
فلاح‌کردی از برپایی کارگاه غدیرشناسی در تمامی دانشگاه‎های استان خبر داد و افزود: این کارگاه از مهرماه جاری در تمامی دانشگاه‎های استان با محور روش‎های مناظره و پاسخ به شبهات برگزار می‎شود.
یادآور می‌شود، همایش ملی سیره علوی، دی‎ماه سال ‎جاری در لرستان برگزار می‌شود.

captcha