کد خبر: 1435340
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۷
زمانیان:

فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه تجاری‌سازی علم و پژوهش قابل تقدیر است

گروه اجتماعی: منتخب مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس حرکت‏‌های صورت گرفته جهاد دانشگاهی در زمینه تجاری‌سازی علم و پژوهش را بسیار چشمگیر دانست و گفت: این در حالی است که اقدامات در زمینه جنبش نرم‌‏افزاری تا مطلوب فاصله دارد.

سیدسعید زمانیان، منتخب مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، با مطلوب ارزیابی کردن تعامل و همکاری جهاد دانشگاهی با سایر نهادها، بر لزوم پررنگ‏تر شدن حضور این نهاد در استان‌‏های محروم تأکید کرد.

وی تلاش در زمینه تجاری‌سازی علم و پژوهش را از عمده‌‏ترین فعالیت‏‌های این نهاد انقلابی عنوان کرد و گفت: حرکت‏‌های صورت گرفته در این راستا بسیار چشمگیر بوده است اما اقدامات در زمینه جنبش نرم‌‏افزاری رضایت‌بخش نیست.

زمانیان افزود: از آنجایی‌که جهان روز به روز به‌سمت فناوری‏‌های نوین‏ پیش می‏‌رود بر همین اساس اهمیت پرداختن به جنبش نرم‌افزاری باید درک شود و جهاد دانشگاهی نیز به‌عنوان نهادی با توان علمی بالا در این زمینه مسئولیت خطیری بر‌عهده دارد.

منتخب مردم شهرکرد در مجلس میزان استفاده مجموعه‏‌های دولتی و حاکمیتی از جهاد دانشگاهی را نامطلوب دانست و گفت: باید با فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی هرچه بیشتر در این زمینه، همکاری‎ها و به‌دنبال آن کیفیت فعالیت‏‌ها افزایش یابد.

زمانیان فعالیت رسانه‏‌های وابسته به جهاد دانشگاهی را مطلوب ارزیابی و اظها‌ر کرد: متأسفانه امروزه رسانه‌‏ها تنها به‌دنبال خبرهای داغ و چالشی هستند و رسالت خود مبنی بر آموزش، فرهنگ‌سازی و جنبش علمی را از یاد برده‌اند.

وی با اشاره به دوری جهاد دانشگاهی از بازی‏‌های سیاسی، توجه به این مهم از سوی این نهاد انقلابی را قابل تقدیر دانست و گفت: اگر این نهاد انقلابی راه خود را به همان روال قبل ادامه دهد همواره موفق است و با مشکلی مواجه نمی‌شود.

captcha