کد خبر: 1435953
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۸
طالبی تأکید کرد:

ضرورت دوری از خست مالی در فعالیت‌های قرآنی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری گفت: همه ما نسبت به نعمت‌های الهی مسئول هستیم و باید در برابر اسراف بایستیم ولی نباید در راه فعالیت‌های قرآن خست مالی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، حسینعلی طالبی، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری، 13 مردادماه، در دومین نشست توجیهی اعضای کمیته بیستمین دوره مسابقات نیمه نهایی قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی ایران که در ساری برگزار شد، گفت: خدا را شاکرم که در یک جلسه قرآنی که همه اعضا قرآنی هستند حضور دارم و دعا می‌کنم که خداوند ما و فرزندانمان را با قرآن بیشتر مأنوس کند.

وی افزود: با توجه به ظرفیت و پتانسیل‌هایی که در نیروی انسانی شرکت پخش منطقه ساری امیدواریم بتوانیم این دوره از مسابقات را درخور شأن قرآنیان برگزار کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه ساری مازندران را سرزمین علویان دانست و عنوان کرد: در این سرزمین شخصیت‌های برجسته‌ای همچون آیت‌الله کوهستانی، آیت‌الله طبرسی، آیت‌الله جوادی آملی، آیت‌الله حسن‌زاده آملی و... ظهور کردند که این سابقه قرآنی مازندران سبب شد تا ما افتخار میزبانی بیستمین دوره از مسابقات را بر عهده بگیریم.

وی با بیان اینکه کمیته‌هایی که بسیار تلاش کنند تشویق خواهند شد، تصریح کرد: وجود نظم و انظباط در فعالیت‌های قرآنی، اصل است و اعضا باید تلاش کنند تا در همه جلسات حضور داشته باشند.

طالبی با تأکید بر لزوم رعایت اعتدال در همه ابعاد این دوره از مسابقات، عنوان کرد: همه ما نسبت به نعمت‌های الهی مسئول هستیم و باید در برابر اسراف بایستیم ولی نباید در راه قرآن خست به خرج دهیم.

وی برخورد مناسب عوامل اجرایی را با متسابقین و مهمانان این دوره از مسابقات مهم دانست و افزود: حاملان قرآن در پیش خداوند حائز احترام هستند و تکریم آنها تکریم کلام الهی است.

طالبی اظهار کرد: بیستمین دوره مسابقات نیمه نهایی قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، 9 مهرماه سال‌جاری با قرائت پیام اختصاصی آیت‌الله جوادی آملی و با حضور جواد فروغی، قاری بین‌المللی قرآن آغاز به‌کار می‌کند.

وی یادآور شد: رایزنی برای برگزاری مسابقات در مجتمع نفت محمودآباد در حال انجام است.

captcha