کد خبر: 1436703
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۷

ولایت فقیه در تداوم خط سیر فکری ائمه معصومین(ع) است

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی اندیمشک وجود ولایت فقیه در ایران اسلامی را یک نعمت بزرگ الهی دانست و گفت: ولایت فقیه در تداوم خط سیر فکری ائمه معصومین(ع) است.

حجت‌الاسلام سعید علیپور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی اندیمشک در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با محکوم کردن جنایات اسرائیل در غزه، گفت: سکوت خیانت‌بار سران کشورهای عربی باعث تداوم قتل عام مردم غزه می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اندیمشک با اشاره به اهمیت نقش ولایت فقیه در نظام اسلامی گفت: وجود ولایت فقیه در ایران اسلامی یک نعمت بزرگ الهی است و اگر این موهبت خداوند نبود، قطعا انقلاب ما به ثمر نمی‌نشست و ملت غیور ما سرکوب می‌شد؛ ولایت فقیه در تداوم خط سیر فکری ائمه معصومین(ع) است.

وی با اشاره به سالروز تخریب قبور مبارک ائمه بقیع اظهار داشت: تخریب این قبور مبارک، در واقع توطئه صهیونیزم بود که بدست خیانتکار وهابیون صورت گرفت چرا که آنان به خوبی این معنا را درک کردند که منطق ائمه هدی(ع) که برگرفته از بطن قرآن کریم است، منطق دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم است. لذا به بهانه واهی این قبور مبارک را تخریب کردند؛ اما آنان غافل از این واقعیت هستند که حب اهل البیت(ع) در دل و جان احاد مسلمین و به‌ویژه شیعیان است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اندیمشک افزود: مهمترین دلیل شکست انقلاب مصر و لیبی، فقدان ولایت فقیه در این دو کشور بود و دقیقا به همین دلیل است که انقلاب مردم مصر و لیبی مصادره شد و این کشورها دستخوش حوادث تلخی شدند.

علیپور ادامه داد: تمسّک به کتاب خدا و توسّل به اهل البیت(ع)، کمترین کاری است که ما می‌توانیم برای رهایی مردم غزّه از چنگال صهیونیزم برداریم.

وی با اشاره به جنگ نرم دشمنان اسلام علیه ملت ایران تأکید کرد: انس با قرآن و پیاده کردن احکام الهی در زندگی آحاد ملت و نیز اطاعت از اوامر مقام معظم رهبری در عمل و نه در شعار، بهترین راه مقابله با توطئه‌های دشمنان اسلام است؛ زیرا این کار باعث وحدت و همدلی و استحکام پایه‌های نظام اسلامی برابر نقشه‌های شوم اجانب و کفار می‌شود.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی اندیمشک در پایان با دعوت از بانوان فعال عرصه فرهنگ این شهرستان برای مقابله با جنگ سایبری گفت: در عصر معاصر به واسطه شبکه جهانی اینترنت، دنیا تبدیل به یک دهکده کوچک جهانی شده است. ما می‌توانیم با ورود به فضای مجازی، مفاهیم اسلام ناب محمدی(ص) را به مردم سراسر دنیا القاء کنیم و با شفاف‌سازی مذهب تشیع و شیعه شناسی و معرفی چهره‌های موفق عالم تشیع و نیز درج اخبار واقعی کشور در همه زمینه‌ها، دل‌های مشتاق چشمه زلال حقیقت را به سمت قرآن و کلام ائمه معصومین(ع) سوق دهیم. در واقع با این کار به مقابله با توطئه‌های صهیونیزم جهانی بپردازیم و در این راستا اداره تبلیغات اسلامی اندیمشک آمادگی راه اندازی و آموزش مدیریت وب سایت برای مجموعه های فرهنگی را داراست که بدینوسیله از علاقمندان به این جهاد فرهنگی دعوت می‌شود.

captcha