کد خبر: 1436727
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
منتخب مردم اراک در بازدید از ایکنا:

مجلس در حوزه نشر معارف قرآنی گام‌های خوبی برداشته است

گروه اجتماعی: عباس رجایی با تأکید براین مهم که مجلس شورای اسلامی در حوزه نشر معارف اسلامی، قرآنی و فرهنگ دینی گام های خوبی برداشته است، افزود: امید است با اجرای طرح‌های راهبردی و کاربردی در زمینه نشر فرهنگ قرآنی گام‌های مؤثرتری برداریم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، عباس رجایی، منتخب مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی امروز، 15 مرداد در جریان بازدید از مجموعه خبرگزاری ایکنای شعبه استان مرکزی ضمن تقدیر از عملکرد این خبرگزاری در انتشار اخبار، گفت: با توجه به تهاجمات فرهنگی ـ دینی حاکم بر جامعه امروزی پرداختن به مسائل تخصصی دینی ـ قرآنی توفیق بزرگی است و این مهم رسالت خبرگزاری بین‌المللی ایکنا را به‌عنوان تنها خبرگزاری رسمی فعال در حوزه قرآن در شرایط کنونی سنگین و خطیر می‌کند.

وی ضمن تقدیر از عملکرد خبرگزاری ایکنا در راستای ترویج و توسعه فرهنگی دینی ـ قرآنی، بیان کرد: خبرگزاری قرآنی علیرغم فعالیت‌های قابل توجه هنوز نتوانسته از مهجوریت این مصحف شریف و معارف دینی در جهان اسلام بکاهد.

رجایی از تحریف و تغییرات به‌وجود آمده در قرآن توسط گروه‌های تکفیری همچون النصر و داعش خبر داد و این عمل نابخردانه آنان را محکوم کرد و از عدم واکنش جهان اسلام نسبت به این اقدام به شدت انتقاد کرد.

خبرگزاری قرآنی با وجود خدمات ارزشمند هنوز یک صداست

وی با بیان این مطلب که خبرگزاری قرآنی با وجود خدمات ارزشمند هنوز یک صداست و نتوانسته یک جامعیتی را در جهان اسلام به‌وجود آورد، اضافه کرد: امید است به‌زودی در جهان اسلام شرایطی به‌وجود آمده تا به حرکت قوی و منسجم در راستای اعتلای اهداف اسلام منتج شود.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد؛ با ورود به دهه دوم فعالیت خبرگزاری قرآنی بتوانیم جهان اسلام را در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی ـ دینی بسیج کرده و اخبار این خبرگزاری همردیف اخبار رویترز و دیگر مطبوعات بین‌المللی در قالب مرجعیت جهانی در اختیار ملت‌های مختلف جهان قرار گیرد.

رجایی در ادامه به گستردگی خبرگزاری قرآنی در خارج از مرزهای داخلی نیز اشاره کرد و گفت: فعالیت این خبرگزاری بین 60 کشور جهان اسلام باید با جدیت دنبال شود؛ چراکه اگر بخواهیم این خبرگزاری را در همین حد نگاه داریم به موفقیتی که در دورنمای فعالیت‌های قرآنی ترسیم شده است، نمی‌رسیم.

وی اظهار کرد: تخصصی کار کردن خبرنگارن یکی از مشکلاتی است که در حوزه فعالیت در حوزه مطبوعات وجود دارد؛ چراکه خبرنگاران با فعالیت در حوزه خبری خاص می‌توانند به موضوع و محوریت فعالیتی خویش اشراف کامل داشته و در این زمینه مطالعه لازم را داشته باشند.

خبرنگار قرآنی باید مجهز به علوم و معارف دینی باشد

رئیس کمیسیون کشاورزی در مجلس در بخش دیگر از سخنان خود ضمن تبریک فرا‌رسیدن روز خبرنگار، اضافه کرد: با توجه به اینکه تخصصی شدن خبرنگاری و داشتن زبان مشترک امری بسیار مهم ارزیابی می‌شود؛ از این‌رو این مهم در حوزه قرآنی امری به مراتب مهمتر است؛ چراکه حوزه قرآنی معارفی با دید مردم سر و کار دارد؛ لیکن خبرنگار قرآنی باید مجهز به علوم و معارف دینی باشد تا بتواند مباحث معرفتی را از یکدیگر تفکیک کند.

وی رفتار، منش، گفتار و عملکرد صحیح منطبق با موازین قرآنی را از دیگر شاخصه‌های خبرنگار قرآنی عنوان کرد و گفت: فضای فعالیت در این حوزه باید با مقدسات دینی و آموزه‌های اسلامی کاملا ًمنطبق باشد.

رجایی در ادامه از فعالیت فراکسیون قرآن و عترت مجلس خبر داد و افزود: این فراکسیون پس از مجلس هفتم به بعد ‌در قالب سه رویکرد جدید با عنوان تخصیص بودجه کافی، احیای مساجد و بقاع متبرکه، معافیت مساجد از پرداخت هزینه‌های آب، برق و گاز و تقویت حوزه‌های علمیه در کشور و اختصاص دادن اعتبارات لازم به فعالیت ادامه می‌دهد.

مجلس در حوزه نشر معارف اسلامی، قرآنی و فرهنگ دینی گام‌های خوبی برداشته است

منتخب مردم اراک در خانه ملت ضمن تأکید براین مهم که مجلس شورای اسلامی در حوزه نشر معارف اسلامی، قرآنی و فرهنگ دینی گام‌های خوبی برداشته است، افزود: امید است با اجرای طرح‌های راهبردی و کاربردی در زمینه نشر فرهنگ قرآنی گام‌های مؤثرتری برداریم.

وی در بخش دیگر از سخنان خویش به شعار امسال و تأثیرپذیری جهاد دانشگاهی از این نامگذاری، گفت: اینکه رهبرمعظم انقلاب  پس از 35 سال موضوع  فعالیت جهادی را در رأس امور قرار دادند حاکی از این است که از جهادی عمل کردن برخی از افراد ناراضی هستند و با اعلام این مهم فصد دارند تا نظام در همه زمینه‌ها به خودکفایی دست یابد.

رجایی ادامه داد: بدون تردید حرکت ها و مدیریت‌ها باید جهادی باشد و جهاد دانشگاهی یکی از معدود نهادهای انقلابی است که هنوز وجود دارد و اقدامات شایسته و ارزنده‌ای را در راستای تحقق منویات و اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی انجام داده است.

وی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی سعی دارد ساختار نهاد انقلابی و اثرگذار جهاد دانشگاهی را تقویت کرده و جایگاه این نهاد را در حوزه آموزش علوم به جایگاه واقعی خود رسنده و در تخصیص اعتبارات به این مجوعه حمایت لازم را داشته باشیم.

جهاد دانشگاهی باید در تمامی عرصه‌ها حضور فعال‌تری داشته باشد

رئیس کمیسیون کشاورزی٬ آب و منابع طبیعی مجلس٬  اضافه کرد: جهاد دانشگاهی باید در تمامی عرصه‌ها از حضور فعال‌تری برخوردار باشد؛ چراکه خدمت‌رسانی به مردم با ارائه تحقیقات اصولی می‌توان به موفقیت‌های بهتر از قبل دست یافت.

وی در بخش دیگر از سخنان خویش به شایسته‌سالاری واقعی در حوزه مدیریتی نیز اشاره کرد و افزود: نظام مقدس جمهوری اسلامی از سیاست‌های دینی صحیح و قانون اساسی مدون و منطبق با موازین دین مبین اسلام بهره می برد.

رجایی اضافه کرد: رده‌های مدیریتی در کشور باید معنای خود را پیدا کرده و افرادی در رأس امور سیاسی و اجرایی قرار بگیرند که کسی‌که استراتژیست باشد و بتوانند مشکلات حوزه فعالیت خویش را با ارائه راهبردهای صحیح پیش برند.

رئیس کمیسیون کشاورزی٬ آب و منابع طبیعی مجلس٬ در پایان سخنان خویش ضمن تأکید بر لزوم تخصیص اعتبارات و منابع، اظهار کرد: اگر این سه محور به‌درستی اجرایی شود همگرایی اجتماعی، هم‌افزایی اقتصادی، اجرایی شدن طرح اقتصاد مقاومتی شکل می‌گیرد و در نتیجه رشد، شکوفایی و پویایی کشور و آرامش مردم را در پی داشته باشد.

همچنین در این بازدید عصمت‌السادات آل یاسین، دبیر خبرگزاری ایکنای مرکزی عملکرد این خبرگزاری را تشریح کرد.

captcha