کد خبر: 1437283
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸

خبرنگاران عامل وحدت در جامعه هستند

گروه اجتماعی: فرماندار دامغان با بیان اینکه خبرنگاران عامل وحدت در جامعه هستند، گفت: خبرنگاران با اطلاع‌رسانی مناسب و به‌موقع خود به وحدت و پیشرفت جامعه کمک می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود ترابی، امام جمعه دامغان روز گذشته، 17 مرداد در گردهمایی خبرنگاران استان سمنان در دامغان با بیان اینکه امانتداری، صداقت و درستکاری از ویژگی‌های یک خبرنگار محسوب می‌شود، گفت: این به بدین معناست که خبرنگار نباید از طرف خود مطلبی را به خبر اضافه و یا از آن کم کند بلکه باید خبر را با صداقت گزارش دهد.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های مهم خبرنگار این است که باید عامل وحدت میان مردم و دولت و قوای سه گانه باشد و برای سوق دادن جامعه به‌سمت این وحدت باید تلاش کند.

امام جمعه دامغان با اشاره به اینکه خبرنگار الزاماً نباید هر مطلب راستی را در اخبارش منعکس کند، افزود: گاه گفتن و بیان کردن یک مطلب راست ممکن است مفاسدی را به‌دنبال داشته باشد لذا اگر این مطلب راست، مفسده‌اش بیشتر از گفتن آن است، نباید گفته شود.

حجت‌الاسلام ترابی با اشاره به نقش بسیار مهم خبرنگاران در نمایاندن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی به دنیا، یادآور شد: خبرنگاران مهمترین عامل فشار افکار عمومی جهان علیه صهیونیست‌ها در جنگ غزه بودند زیرا رژیم صهیونیستی که این بار مسئله کودک‌کشی را در رأس جنایات خود قرار داده بود با اخبار و گزارشاتی که خبرنگاران متعهد از جنایات این رژیم غاصب به جهانیان عرضه کردند مورد فشار قرار گرفت و متأثر از اخبار و گزارش‌های خبرنگاران بود که همه ملت‌ها و اقشار به میدان آمده و علیه اسرائیل موضع گرفتند.

مرتضی علی‌آبادی، فرماندار دامغان نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه خبرنگار باید عامل وحدت در جامعه باشد، یادآور شد: شما خبرنگاران می‌توانید استان را با اطلاع‌رسانی مناسب و به‌موقع خود به وحدت و پیشرفت و امید برسانید و قطعاً همه شما خبرنگاران واجد این شرایط هستید.

وی با بیان اینکه شغل خبرنگاری ویژه پیامبرانی است که از سوی خداوند حامل وحی هستند، متذکر شد: خبرنگاری شغلی مانند انبیا است و اهل قلم امانتدار مردم است و باید با پیام خود مردم را به امید برساند.

وی افزود: در زمان جنگ تحمیلی کم نبودند خبرنگارانی که پا به پای رزمندگان اسلام جنگیدند و با قلم، دین خود را به این انقلاب ادا کردند که در این راستا روز خبرنگار روز پاسداشت شهادت مردی از اهل قلم است که جان خود را فدای رسالتش کرد.

captcha