کد خبر: 1437558
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۷
رئیس بنیاد شهید منوجان:

صلابت امروز ایران در جهان به برکت خانواده‎های شهداست

گروه اجتماعی: امروز عزت، سربلندی، صلابت و استواری که ایران اسلامی در جهان دارد به برکت وجود جانبازان و خانواده‎های شهدا است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، رضا وزیری، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان منوجان دیروز شنبه، 18 مرداد در دیدار با جانبازان این شهرستان، گفت: جانبازان، شهدای زنده هستند و جایگاه آن‎ها کمتر از شهدا نیست.
وی افزود: صبر و پایداری خانواده‎های شهدا، جانبازان و ایثارگران همیشه مایه سربلندی جامعه و مسئولان نظام و انقلاب است، امروز عزت، سربلندی، صلابت و استواری که ایران اسلامی در جهان دارد به برکت وجود همین جانبازان و خانواده‎های شهدا است.

وزیری بیان کرد: حضور در جمع جانبازان و خانواده‎های شهدا موجب شادابی روح می‎شود و رسیدگی به امور این عزیزان افتخار بزرگی است که باید با عشق به خدمتگزاری انجام شود.
وی عنوان کرد: صبر و استقامت جانبازان ستودنی است، این عزیزان در ایام دفاع مقدس با ایثار، ازخودگذشتگی و به خطر انداختن جان خود از آرمان‎های امام(ره) و انقلاب دفاع کرده و آزادی، آرامش و امنیت را برای مردم به ارمغان آوردند.
رئیس بنیاد شهید منوجان گفت: شهدا در مسیری که هدف آن‎ها بود، گام نهادند و به هدف خود دست یافتند و امروز نیز جانبازان با صبر و استقامت خود در این مسیر گام بر می‎دارند، ما نیز باید با ارج نهادن به مقام والای جانبازان ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم.
وزیری اظهار کرد: شهرستان منوجان دارای بیش از 200 شهید و 395 جانباز است که از این تعداد، چهار نفر جانباز 70 درصد هستند.
یادآور می‌شود، در دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان منوجان با جانبازان که به همراه فرماندار انجام شد، جانبازان مشکلات خود را مطرح کردند و فرماندار نیز قول مساعد برای رفع مشکلات جانبازان و خانواده‎های شهدا و ایثارگران داد.

captcha