کد خبر: 1437566
تاریخ انتشار : ۱۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷

آغاز رقابت‌های قرآنی زندان‌های منطقه یک کشور در سمنان

گروه فعالیت‌های قرآنی: رقابت‌های حفظ و قرائت قرآن کریم زندان‌های منطقه یک کشور روز گذشته، 18 مرداد با شرکت قریب ۱۰۰ نفر از ۱۰ استان در مهدیشهر آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل زندان‌های استان سمنان، عباسعلی عرب، مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی این استان ‌ از برگزاری  رقابت‌های حفظ و قرائت قرآن کریم زندان‌های منطقه یک کشور  با شرکت قریب ۱۰۰ نفر از ۱۰ استان در مهدیشهر خبر داد و گفت: این رقابت‌ها در دو بخش کارکنان و سربازان ادارات کل زندان‌های منطقه یک کشور برگزار می‌شود.

به گفته وی، این رقابت‌ها در بخش‌های قرائت، حفظ ، تفسیر و اذان برگزار و افراد برتر رده‌های اول به مسابقات کشوری اعزام می‌شوند.

وی با بیان اینکه شرکت‌کنندگان در بخش حفظ در حفظ یک، سه، پنج، 10، 20 و کل قرآن به رقابت می‌پردازند، یادآور شد: در این رقابت‌ها قاریان و حافظان ادارات کل زندان‌های سمنان، سیستان و بلوچستان، خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی، مازندران، قم، اصفهان، کرمان و یزد حضور دارند.

گفتنی است؛ در مراسم افتتاحیه این رقابت‌ها جمعی از روحانیان و مسئولان استانی حضور داشتند.

یادآور می‌شود، رقابت‌های حفظ و قرآئت قرآن کریم زندان‌های سراسر کشور آبان امسال در فرح‌آباد ساری برگزار می‌شود.

captcha