کد خبر: 1438007
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۵

اجرای طرح قرآنی ۱۴۴۸ در بیش از ۱۲۰ مؤسسه قرآنی آذربایجان غربی

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول اتحادیه تشکل‌های قرآنی آذربایجان غربی از اجرای طرح ۱۴۴۸ با محوریت حفظ آیات مرتبط با سبک زندگی اسلامی در ۱۲۳ موسسه و مرکز قرآنی سراسر استان خبر داد.

معصومه وجدانی، مسئول اتحادیه تشکل‌های قرآنی آذربایجان غربی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در تشریح فعالیت‌های این اتحادیه در سال جاری، اظهار کرد: با توجه به دیدارهای انجام شده فعالان قرآنی با مسئولان استانی، تشکیل شورای عالی قرآن را یکی از برنامه‌های مصوب شده در این دیدارها می‌توان نام برد.

وی ادامه داد: از دیگر دست آوردهای این دیدار اجرای طرح نخبه‌یابی و نخبه‌پروری است که به بیشتر شدن سواد قرآنی  در این استان کمک‌های فراوانی می‌کند و جوانان را برای آموزش هر چه بیشتر قرآن راغب‌تر می‌سازد.

وجدانی با اشاره به وجود مشکلات مالی برخی از موسسات و مراکز قرآنی در تامین هزینه‌های جاری مکان موسسات، خاطرنشان کرد: در دیداری که مسئولان مراکز با نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی داشتند مصوب شد که مراکز و موسسات از پرداخت برخی از هزینه‌های جاری از جمله آب، برق و گاز مصرفی معاف شوند.

وجدانی گفت: طرح فصیح‌خوانی قرآن کریم در 200 مؤسسه قرآنی و مکتب خانه‌های شهری و روستایی درسراسر استان در کنار اجرای طرح حفظ قرآن هم اینک در حال برگزاری است.

مسئول اتحادیه تشکل‌های قرآنی آذربایجان غربی در پایان از اجرای طرح 1448 با محوریت حفظ آیات مرتبط با سبک زندگی اسلامی خبر داد و افزود: در حال حاضر این طرح در 123 موسسه و مرکز قرآنی سراسر استان برگزار می‌شود.

captcha