کد خبر: 1438030
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۶

حضور طلاب ایلامی در «ضیافت ملکوت»

گروه اجتماعی: معاون تهذیب حوزه علمیه ایلام از اعزام ۲۰ نفر از طلاب این استان به دوره اخلاقی «ضیافت ملکوت» در شهرستان بناب خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین یونس گلی، معاون تهذیب حوزه علمیه استان ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، با بیان اینکه 20 نفر از طلاب حوزه‌های علمیه استان ایلام یکشنبه، 19 مرداد به دوره‌ اخلاقی «ضیافت ملکوت» اعزام شدند، بیان کرد: برگزاری این دوره‌های اخلاقی برای تقویت روحیه طلاب و بالا بردن سطح اخلاقی آنها به عنوان مبلغان مذهبی بسیار ضروری است.
وی در ادامه با بیان اینکه این دوره‌ به‌مدت 10 روز با بهره‌گیری از اساتید برجسته اخلاق برگزار می‌شود، گفت: در این طرح به موضوعات عرفان عملی در اسلام، امر به معروف و نهی از منکر، زهد و ساده‌زیستی، توسل، نظم و همچنین سبک زندگی دینی بر پایه آیات و روایات با محوریت اخلاق عبادی، صداقت، تفریح سالم، اخلاق اجتماعی پرداخته می‌شود.
حجت‌الاسلام گلی با بیان اینکه در این دوره‌ برنامه‌های فرهنگی، زیارتی، ورزشی و تفریحی نیز در‌نظر گرفته شده است، افزود: تهذیب و تربیت اخلاقی از چنان اهمیت والایی برخوردار است که خداوند متعال هدف بعثت انبیای عظام را بیان آیات الهی، تزکیۀ نفس، تعلیم کتاب و حکمت معرفی کرده است.
معاون تهذیب حوزه علمیه ایلام توجه مسئولان به محرومیت این استان در جهت تقویت بنیه علمی و اخلاقی طلاب را ضروری دانست و گفت: شرکت در این دوره‌های آموزشی در شهرستان‌های دیگر نه تنها در بالا بردن روحیه معنوی، نشاط و تعمیق رفتارهای اخلاقی طلاب بلکه در محیط‌های آموزشی استان نیز بسیار تأثیرگذار است.
وی در پایان با تأکید بر اینکه مسئولان کشوری به استان‌های محروم و مرزی بیشتر توجه کنند، افزود: مسئولان بودجه‌های فرهنگی در این مناطق را با وجود طلاب مستعد در جهت بالا بردن توان اجرایی برنامه‌های فرهنگی در حوزه‌های علمیه تقویت کنند.

captcha