کد خبر: 1438081
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۶

جشنواره ملی قرآن دانشجویان در ایلام برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس دانشگاه ایلام از برگزاری مراسم افتتاحیه بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان کشور در روز اول شهریور در این دانشگاه خبر داد.

دکتر رضا صحرایی، رئیس دانشگاه ایلام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام با بیان اینکه بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن دانشجویان کشور در ایلام برگزار می‌شود، اظهار کرد: مراسم افتتاحیه این جشنواره شنبه، اول شهریورماه، ساعت 8 صبح در دانشگاه ایلام برپا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در این جشنواره 1117 دانشجو شرکت‌ کرده‌اند، گفت: از این تعداد 503 نفر دانشجوی خواهر و 614 نفر دانشجو برادر هستند که 425 نفر از برگزیدگان مراحل قبلی این جشنواره از نقاط مختلف کشور به این جشنواره دعوت شده‌اند.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه تعداد 832 اثر از این عزیزان به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، افزود: این آثار در 40 رشته مختلف مورد داوری قرار می‌گیرد و در مراسم اختتامیه این جشنواره که دوشنبه، 3 شهریور برگزار می‌شود از نفرات برتر تجلیل به عمل می‌آید.
صحرایی با اشاره به اینکه بیست‌ و نهمین دوره مسابقات ملی قرآن دانشجویی در 5 بخش شفاهی، کتبی، پژوهشی، ادبی و هنری برپا می‌شود، گفت: هدف از برگزاری این دوره از مسابقات ایجاد فضایی قرآنی در دانشگاه‌ها و در میان دانشجویان است.
وی به برگزاری مرحله درون‌دانشگاهی این دوره از مسابقات در دانشگاه ایلام اشاره کرد و یادآور شد: این مسابقات با حضور 500 نفر در رشته‌های مختلف در این دانشگاه برگزار شد که نفرات برتر پس از اعزام به مسابقات منطقه 2 کشور در اردبیل موفق به کسب مقام اول و دوم رشته ترتیل شدند و به مرحله ملی راه یافتند.

captcha