کد خبر: 1438442
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

دعوت وزیر ارتباطات از فارغ‌التحصیلان آی تی برای تولید محتوا

گروه فضای مجازی: وزیر ارتباطات با حضور در برنامه پایش گفت: از همه فارغ‌التحصیلان کامپیوتر،IT و برنامه‌نویسان، دعوت می‌کنم تا به تولید محتوا بپردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد: یکی از دلایل عدم تولید محتوا این است که علاقه‌مندان به اپلیکیشن‌نویسی، سرمایه‌ای جز علم ندارند و طرح پیشنهادی وزارت به صورتی است که درآمد حاصل از نرم‌افزار به نویسنده آن هم تعلق می‌گیرد.

وی افزود: سال گذشته 10 درصد از محتوای داخل استفاده شده و 90 درصد از محتواهای خارج از کشور به کارگیری شده است؛ اما با دیتاسنتری که در اختیار شرکت‌ها و دانشگاه‌ها گذاشته‌ایم؛ دستگاه‌ها را برای تولید محتوا تشویق کرده‌ایم که در حال حاضر 10 درصد به 34 درصد افزایش یافته است.

وزیر ارتباطات با اشاره به عدم انحصار در حوزه ارتباطات تصریح کرد: طرحی در دست داریم مبنی بر این که مدیریت استفاده از شبکه سیم مسی و داکت‌ها توسط همه ذی‌نفعان صورت گیرد.

وی درباره تغییرمدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: معتقدیم  متخصصان با تجربه وارزنده‌ای وجود دارند که می‌توانند مدیریت این شرکت را به عهده بگیرند.

واعظی اظهار کرد: درباره شبکه ملی اطلاعات با دکتر نوبخت صحبت‌هایی داشته‌ایم مبنی براین که اجرای این پروژه را مورد توجه قرار دهند. امیدواریم تا پایان سال 93 محصول اولیه شبکه ملی اطلاعات و پایان سال 94 شبکه ملی اطلاعات راه‌اندازی شود.

وی در پاسخ به پرسش بینندگان برنامه «پایش» درباره افزایش تعرفه‌ها ادامه داد: تلاش‌های وزارت ارتباطات سبب شد تا شاهد مانع افزایش 60 درصدی تعرفه‌ها باشیم و حداکثر این تعرفه‌ها تا 20 درصد افزایش یافته است که البته برای برخی شرکت‌ها 5، 10 و 15 درصد بود.  البته هزینه جابجایی از مکالمات حذف شد یعنی در هر نقطه‌ای از ایران با هر نقطه دیگر صحبت شوند، تعرفه یکسان است که متاسفأنه این مورد در نظر گرفته نمی‌شود.

وی به هم کدسازی تلفن ثابت در استان‌ها اشاره کرد و گفت: ما به دنبال شفاف‌سازی در تعرفه هستیم  و در طرح هم کدسازی ارتباط در تمام استان‌ها به صورت داخل شهری محاسبه می‌شود.

واعظی با بیان اینکه انحصارزدایی از خدمات ارتباطی مخابراتی رقابت و کیفیت را بالا می‌برد؛ ادامه داد: در گذشته برای پهنای باندی که واگذار می‌شد، 8 مشترک پیش بینی می‌شد؛ چرا که هر 8 مشترک به صورت همزمان، از این پهنای باند استفاده نمی‌کردند، اما اخیراً این وزارتخانه از طریق سازمان تنظیم مقررات به اپراتورها اعلام کرده که ما این نسبت را قبول نداریم و مردم نباید شاهد کم فروشی اپراتور یا شرکتهای pap باشند.

وی با ابراز علاقه مبنی بر اینکه هر دو اپراتور تلفن همراه همزمان مجوز نسل 3 را دریافت کنند، گفت: امیدواریم این امر محقق شود تا مشترکان هیچ اپراتوری از این امر محروم نشوند.

captcha