کد خبر: 1439116
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
بهرام رادان:

کمتر گروهی در جهان می‌تواند نمایشی به عظمت «شبی در کهکشان‌ها» اجرا کند

گروه هنر: بهرام رادان، هنرپیشه سینما که نمایش ترکیبی «شبی در کهکشان‌ها» را از نزدیک مشاهده کرده است، در رابطه با اجرای این نمایش گفت: برنامه پرعظمت و باشکوهی بود و علاوه بر جلوه‌های ویژه فوق‌العاده، روند کارگردانی خوبی داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بهرام رادان با بیان اینکه این سبک نمایش کار نوع و بدیعی بود، گفت: باید از این قبیل کارهای بیشتر انجام شود؛ با اینکه بعضی از این داستان‌ها را بارها و بارها شنیده‌ایم اما تماشای آنها در یک بستر تازه با تکنیک‌های جدید می‌تواند خیلی جذاب و دلپذیر باشد.
این هنرپیشه سینما در رابطه با بخش‌های جذاب و تاثیر‌گذار «شبی در کهکشان‌ها» گفت: من بخش معاصر و دفاع مقدس را بیشتر دوست داشتم و به نظرم این بخش نقطه اوج شکوه و ابهت کار و از تأثیرگذاری فوق‌العاده‌ای برخوردار بود.
رادان به سبک جدید نمایشی در «شبی در کهکشان‌ها» اشاره کرد و افزود: این نوع نمایش را کم داشته‌ایم و فکر می‌کنم در دنیا هم گروه‌های کمی باشند که بتوانند چنین نمایشی را اکران کنند.
وی به ضرورت پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تأکید کرد و اظهار داشت: به نظرم استعدادهای ویژه‌ای در کشورمان در این نوع سبک نمایش وجود دارد و قطعاً مردم هم در راستای اوقات فراغت شان از آن استقبال می‌کنند.


این هنرپیشه سینما با بیان اینکه ما هنوز در حوزه اوقات فراغت ضعف داریم تصریح کرد: چقدر خوب است که از قصه‌های ملی مذهبی خودمان برای پر کردن اوقات فراغت و تأثیرگذاری بیشتر روی مخاطب بهره گیریم.
رادان با اشاره به اکران این نمایش عظیم از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، گفت:  آنقدر بستر برای کار فرهنگی زیاد هست و میزان کار انجام نشده از کارهای صورت گرفته بیشتر است که هرچقدر از امثال چنین اقداماتی در کشور صورت پذیرد قطعاً مثبت است و ما هر چقدر در بخش سرگرمی و اوقات فراغت کار کنیم، باز هم کم است.
وی با تأکید بر این نکته نمایش این چنین نمایش‌هایی نباید به شهر تهران محدود شود، اظهار داشت: این برنامه‌ها نه تنها در تهران بلکه در شهرستان‌ها نیز باید اجرا شود تا مردم وقتشان را به جای صرف کردن پای خیلی از مواردی که دوست داشتنی نیست، از این نمایش‌ها استفاده کنند.


بهرام رادان به نزدیکی ماه محرم اشاره کرد و افزود: به نظرم می‌توان بخش محرم و وقایع عاشورا این نمایش را با توجه به نزدیکی این ماه به صورت مجزا  به نمایش در آورد.
وی در پایان بار دیگر تأکید کرد: اگر برنامه‌های اینچنینی از سوی سازمان فرهنگی هنری شهرداری در سایر نقاط تهران به اجرا درآید قطعاً مورد استقبال مردم قرار خواهد گرفت چراکه مردم ما پیش‌زمینه مذهبی داشته و داستان‌های قرآنی را دوست دارند و حتماً اکران آن موفقیت‌آمیز خواهد بود.

یادآور می شود، نمایش «شبی در کهکشان‌ها» به کارگردانی بهزاد بهزادپور تا 26 مرداد به اجرای خود در بوستان ولایت ادامه خواهد داد.

captcha