به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، برزین ضرغامی، قائم مقام بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، در مراسم تجلیل از دستاندرکاران برپایی بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم که عصر امروز، 22 مردادماه، در باغموزه دفاع مقدس برگزار شد، گفت: این نمایشگاه حاصل زحمات شبانهروزی مسئولان وزارت ارشاد، شهرداری تهران، باغموزه دفاع مقدس و سایر نهادها و ارگانها بود.
ضرغامی با بیان اینکه کار کردن برای نمایشگاه قرآن، کار کردن برای اعتقادات و دین است، افزود: نهاد برنامهریزی برای برپایی نمایشگاه قرآن دیر شکل گرفت که البته این دلیل برای سال اول برگزاری در باغموزه دفاع مقدس توجیه خوبی بود اما واقعیت این است که برای سالهای آینده، نه ما باید نمایشگاه قرآن امسال را قبول کنیم و نه مردم باید چنین نمایشگاهی را از ما بپذیرند.
وی با بیان این مطلب که شأن نمایشگاه قرآن باید بالاتر از اینها باشد، گفت: فعالیتهایی که در نمایشگاه قرآن انجام میشود، باید در سطح بسیار وسیعتر و بالاتری باشد و به عبارت دیگر نمایشگاه قرآن باید چکیدهای از فعالیتهای قرآنی سالانه کشور باشد و بتواند این فعالیتها را به خوبی نمایش دهد.
ضرغامی عنوان کرد: نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم باید طراز فعالیتهای قرآنی نظام جمهوری اسلامی ایران باشد؛ به نحوی که امالقرا بودن جمهوری اسلامی ایران را به نمایش بگذارد و نشان دهد که ایران در تمامی فعالیتهای قرآنی از جمله تولید محصولات قرآنی، نرمافزارهای قرآنی و سایر حوزهای قرآنی از دیگر کشورها جلوتر است.
وی خطاب به دستاندرکاران برپایی نمایشگاه قرآن گفت: شما باید در برپایی بخشهای مختلف نمایشگاه قرآن ابتدا ذائقه مخاطبان را شناسایی کنید و سپس متناسب با ذائقه مخاطبان به برنامهریزی بپردازید و کار کنید. برای برپایی یک نمایشگاه خوب قرآنی باید ببینیم مخاطبان ما در نمایشگاه قرآن چه کسانی هستند؟ و همچنین کارهایی که تاکنون در نمایشگاه قرآن انجام شده در الگوسازی موفق بوده است یا نه؟
قائم مقام بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم اظهار کرد: تمامی دستاندرکاران و مشارکتکنندگان در برپایی نمایشگاه قرآن میتوانند نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را به صورت کتبی یا شفاهی به ما اعلام کنند تا از این نظرات و پیشنهادات در برپایی نمایشگاه قرآن سال آینده استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه هر فعالیت جدیدی منجر به یک تجربه، مهارت و رفتار حرفهای جدید میشود، از دستاندرکاران برپایی نمایشگاه قرآن امسال خواست تا نقاط قوت و ضعف کمیته خود در نمایشگاه قرآن را بگویند تا برنامهریزی برای سال آینده براساس این نقاط قوت و ضعف انجام شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران ادامه داد: درخواست دیگری که از دستاندرکاران و مسئولان کمیتههای مختلف نمایشگاه قرآن دارم، این است که بررسی کنند و به ما اعلام کنند جای چه فعالیتی در نمایشگاه قرآن خالی بوده است که مردم انتظار دارند آن فعالیت انجام شود تا بتوانیم در سال بعد فعالیتهای جدید متناسب با ذائقه مخاطبان را در نمایشگاه قرآن انجام دهیم.