کد خبر: 1439653
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۲

تشرف سه هزار زائر خوزستانی به حج ابراهیمی

گروه اجتماعی: مدیرکل حج و زیارت خوزستان از اعزام سه هزار زائر خوزستانی به حج تمتع سال ۹۳ خبر داد.

ناصر حویزاوی، مدیرکل حج و زیارت خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: استان خوزستان در حج تمتع سال 93 با 2900 زائر و 100 نفر عوامل حضور خواهد داشت.

وی بیان کرد: در این راستا آموزش‌های متمرکز حج تمتع به دو زبان عربی و فارسی از امروز، 25 مرداد آغاز شده است و تا 30 مرداد ادامه خواهد داشت؛ همچنین همایش بانوان نیز فردا، 26 مرداد ساعت 18 در مصلی مهدیه امام خمینی(ره) با بیان احکام مربوط به بانوان توسط پزشک زنان و معینه کاروان برگزار می‌شود.

مدیرکل حج و زیارت خوزستان با اشاره به اینکه اعزام زائران حج ابراهیمی از 27 شهریور آغاز می‌شود، گفت: همه پروازها از اهواز به مقصد مدینه توسط شرکت‌های هوایی کشور عربستان سعودی صورت می‌گیرد و پروازهای بازگشت از جده به مقصد اهواز خواهد بود.

حویزاوی با اشاره به اینکه 55 درصد از زائران استان خوزستان را بانوان و مابقی را آقایان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: مسن‌ترین زائر حج تمتع استان خوستان متولد 1303 و کوچکترین زائر متولد سال 1383 است، در آموزش‌های متمرکز حج تمتع امسال مواردی همچون امنیت در سفر و رعایت قوانین و مقررات کشور میزبان، احکام و آموزش صحیح قرائت نماز بیان می‌شود.

captcha