کد خبر: 1439961
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲

ثبت نام ۲۴۵۰۰ نفر در آزمون سراسری قرآن/ سیستان و بلوچستان در صدر، تهران هفتم

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌های قرآن و عترت وزارت ارشاد با بیان اینکه تاکنون ۲۴۵۰۰ نفر در این آزمون ثبت نام کرده‌اند، گفت: تا صبح روز ۲۶ مردادماه استان‌های سیستان و بلوچستان رتبه اول و تهران رتبه هفتم را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مدیر کل دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌های قرآن و عترت این معاونت از ثبت نام 24500 داوطلب در آزمون سراسری قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا صبح روز یکشنبه، 26 مرداد، خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی پروانه در تشریح آمار شرکت‌کنندگان اظهار کرد: در رشتۀ مفاهیم 8500 نفر، در رشتۀ حفظ قرآن 13800 نفر، در رشتۀ نهج البلاغه 1500 نفر، در رشتۀ تدبر در قرآن 650 نفر و در بخش طرح قرآنی 1448، 1400 نفر تاکنون در این آزمون ثبت نام کرده‌اند.

وی در بخش دیگری از این گزارش با اعلام اینکه در بین استان‌های کشور، استان سیستان و بلوچستان با تعداد 2700 نفر متقاضی، بیشترین ثبت نام کننده را دارد، افزود: استان‌های اردبیل با 2500 نفر، اصفهان با 2200 نفر و خراسان رضوی با 1700 نیز بعد از سیستان و بلوچستان بیشترین شرکت‌کننده را به خود اختصاص داده‌اند.
مدیر کل دفتر آموزش و توسعه مشارکت‌های قرآن و عترت وزارت معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در مورد تعداد ثبت نامی‌های استان تهران نیز تصریح کرد: استان تهران نیز با 1150 داوطلب، رتبه هفتم را در این جدول به خود اختصاص داده است.
حجت‌الاسلام پروانه در پایان با اشاره به استان‌هایی که کمترین میزان شرکت‌کننده را داشته‌اند، یادآور شد: استان‌های هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان شمالی و البرز به ترتیب با 110، 111، 164 و 185 شرکت‌کننده در پایین جدول ثبت نام قرار دارند.

captcha