کد خبر: 1439992
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۲
واعظی خبر داد:

برگزاری مرحله منطقه‌ای بیست‌و‌دومین کنگره قرآن ویژه دانش‌آموزان در سنندج

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره استعدادهای درخشان اداره‌کل آموزش و پرورش کردستان از برگزاری مرحله منطقه‌ای بیست‌و‌دومین کنگره قرآن کریم ویژه دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان شهریورماه سال‌جاری در سنندج خبر داد.

عبدالمحمد واعظی، رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، از برگزاری مرحله منطقه‌ای بیست‌و‌دومین کنگره قرآن کریم ویژه دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان در سنندج خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات با شرکت 170 نفر از برگزیدگان شش استان غرب کشور برگزار می‌شود، اظهار کرد: در این دوره از مسابقات دانش‌آموزان برگزیده استان‌های ایلام، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد، آذربایجان شرقی و غربی و کردستان برگزار می‌شود.

واعظی اظهار کرد: این مسابقات در چهار رشته حفظ، حفظ ویژه، قرائت و معارف اسلامی روزهای 8 و 9 شهریورماه امسال در سنندج برگزار خواهد شد و نفرات اول تا سوم هر رشته مورد تقدیرقرار می‌گیرند.

رئیس اداره استعدادهای درخشان آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: قرآن کریم خود را نسخه شفا و هدایت و رحمت برای بشریت معرفی کرده و راه نجات انسان را هموارکرده است.

وی تمسک به قرآن کریم را یکی از عوامل مؤثر در ایجاد اتحاد در سطح جامعه دانست و ادامه داد: طبق فرموده پیامبر(ص) «اگر به قرآن تمسک جوییم هرگز گمراه نخواهیم شد».

واعظی با بیان این‌که راه‌های مختلف و متعددی برای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه وجود دارد، یادآور شد: یکی از راه‌ها برگزاری مسابقات قرآن است که امیدواریم برپایی این مسابقات در بخش‌های حفظ، قرائت، تفسیر و مفاهیم موجب ترویج فرهنگ قرآن بین مردم و جوانان شود.

captcha