کد خبر: 1440325
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۹
شهردار اهواز:

تحلیل بین‌المللی بدون ذکر نام غزه امکان‌پذیر نیست

گروه سیاسی: خلف موسوی با بیان اینکه امروزه در حوزه روابط بین‌الملل بدون ذکر نام قدس شریف نمی‌توان حرکت و عملی را تحلیل و بررسی کنیم، گفت: سیاست‌های مداخله‌گرایانه غرب اجازه انعکاس گسترش مظلومیت مردم فلسطین در جامعه جهانی را نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، سیدخلف موسوی، شهردار اهواز در همایش «غزه پاره تن اسلام» که شامگاه 26 مرداد در تالار مهتاب کتابخانه مرکزی استان خوزستان برگزار شد، با اشاره به آیه «إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنتُمْ تُوعَدُونَ؛ در حقیقت، کسانى که گفتند: «پروردگار ما خداست» سپس ایستادگى کردند، فرشتگان بر آنان فرود مى‏‌آیند [و مى‏‌گویند:] «هان، بیم مدارید و غمین مباشید، و به بهشتى که وعده یافته بودید شاد باشید»، (فصلت/30) گفت: قدس شریف به‌عنوان اولین قبله مسلمین جهان امروزه به‌عنوان هدف و تیررس دشمن قرار گرفته و به عبارتی جنگ صلیبی در حال انجام است.

وی با بیان اینکه رژیم غاصب صهیونیستی و غرب ‌می‌خواهد انتقام شکست جنگ‌های صلیبی را از مسلمانان بگیرد و برای تحقق این هدف شوم خود از هیچ‌گونه عمل وقیحانه‌ای دریغ نمی‌کنند، گفت: کشور فلسطین و سرزمین غزه در منطقه بسیار حساسی در منطقه واقع شده است که به گفته جورج بوش، رئیس جمهور سابق آمریکا پس از انفجار برج‌های دوقلو جنگ‌های صلیبی را باید به راه انداخت تا سرزمین‌های خود را بازپس گیریم.

شهردار اهواز با بیان اینکه در حال حاضر و به‌صورت کلی امروز در حوزه روابط بین‌الملل بدون ذکر نام قدس شریف نمی‌توانیم حرکت و عملی را تحلیل و بررسی کنیم، گفت: امروزه سیاست‌های مداخله‌گرایانه غرب (آمریکا و انگلیس) اجازه گسترش مظلومیت مردم فلسطین را در جامعه جهانی نمی‌دهد.

موسوی انقلاب اسلامی ایران را نمونه بارز مبارزات ضداستعماری و ضداستثماری خواند و گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی حرکت و قیام مردم مظلوم فلسطین شکل و قانون جدیدی به خود گرفت که این از برکات تشکیل جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی با تأکید بر اینکه امام راحل هیبت استکبار جهانی را درهم شکست، گفت: حرکت و پیروزی انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) به منزله آن است که مسلمانان به آن خودباوری و اتحاد کامل دست یافته‌اند و به راحتی می‌توانند برابر حکومت‌های طاغی جهان صف‌آرایی کنند و آنها را نابود کنند.

شهردار اهواز حرکت‌های مردم فلسطین پیش از پیروزی انقلاب اسلامی را نوعی حرکت‌ با نگاه به کشورهای عربی عنوان کرد و گفت: امروز برای همه جهانیان موضوع خیانت سران کشورهای عربی به اثبات رسیده است و ملت فلسطین کمک‌های مزدورانه سران این کشورها را نمی‌خواهد.

موسوی با بیان این پرسش که کدام یک از رهبران جهان کنونی در حال حاضر با تمام قوا و انرژی خود برابر حرکت گستاخانه رژیم صهیونیستی ایستاده است؟ گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی امروز در حال پیروی از آرمان بلند حضرت امام خمینی(ره) هستند و با تمام قوا برابر همه جهان و استکبار و ظلم ایستاده‌اند.

وی اهواز را پایتخت مقاومت ایران دانست و گفت: در روزگاری که دنیا به همراه ارتش صدام بوده‌اند مردمان این خطه ثابت کردند که حتی با نداشتن سلاح‌های سنگین می‌توانند با یاری خداوند پیروزی را به ارمغان آورند.

رامی علاسوند، رئیس شورای اسلامی اهواز نیز در این همایش با بیان اینکه مردم خوزستان فجایع اسرائیل در غزه و کشتن هزاران کودک و زن بی‌گناه این سرزمین را محکوم می‌کنند، گفت: در این میان و در همهمه قتل و غارت‌های رژیم غاصب اسرائیل، سکوت سران کشورهای به اصطلاح مسلمان نشانگر هم‌پیمان بودن آنها با این رژیم بوده است.

وی با بیان اینکه مردم خوزستان با شرکت در راهپیمایی روز قدس و در آن گرمای طاقت‌فرسای 56 درجه انزجار خود را از اقدامات رژیم صهیونیستی نشان دادند، گفت: اسرائیل با تمام قوا و نیرویی که در اختیار دارد در برابر قدرت استقامت مردمان صبور و مقتدر فلسطین سراسر ترس و هراس شده است.

رئیس شورای اسلامی اهواز گفت: ملت امروز ایران اسلامی همانند سالیان گذشته با تمام قوا کنار برادران دینی در همه جای دنیا خواهند ایستاد و از هر مظلومی دفاع می‌کنند.

captcha