کد خبر: 1440588
تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵
کارشناس قرآن تبلیغات اسلامی خرم‌آباد تاکید کرد:

لزوم پرهیز از یکنواختی در آموزش قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه حفظ قرآن باید از جذابیت‌های بسیاری برخوردار بوده و از هرگونه یکنواختی در امر آموزش پرهیز شود لذا شایسته است یک مربی قرآن با طرح ایده‌های خلاقانه از تکراری شدن جلسات قرآنی جلوگیری کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی اکرمی، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان خرم‎آباد امروز، 27 مرداد در بازدید از مجمع حافظان خرم‌آباد افزود: برنامه حفظ قرآن باید از جذابیت‌های بسیاری برخوردار بوده و از هرگونه یکنواختی در امر آموزش پرهیز شود.

وی اضافه کرد: شایسته است که یک مربی قرآن با طرح ایده‌های خلاقانه و جالب از تکراری شدن جلسات جلوگیری کرده وانگیزه و اشتیاق را در مخاطبان خود افزایش دهد.

کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی خرم‌آباد با ابراز رضایت از فعالیت‌های قرآنی خانه قرآن سراج پهلوان‌کشی، ادامه داد: یکی از اهداف تشکیل و فعالیت مؤسسات و خانه‌های قرآن مردمی، واگذاری حرکت‌های فرهنگی و قرآنی به فعالان این عرصه با نظارت نهادهای فرهنگی است که خانه قرآن سراج با نظارت اداره تبلیغات اسلامی تنگستان توانسته است فعالیت‌های قرآنی ارزشمندی انجام دهد.

در ادامه این دیدار قاعدرحمت، مسئول مجمع حافظان قرآن لرستان  ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های انجام شده در این مجمع قرآنی به تشریح چگونگی برگزاری کلاس‌ها و نحوه آموزش مربیان  در مجمع حافظان قرآن پرداخت.

captcha