به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، نشست خبری دومین جشنواره فیلمهای ویدیویی یاس با حضور حسین مسافر آستانه دبیر جشنواره امروز 28 مردادماه در موسسه رسانههای تصویری برگزار شد. در ابتدای این جلسه دبیر جشنواره در سخنانی اظهار کرد: من حوزه نمایش خانگی را عرصه ای بسیار مهم می دانم، چون این بخش قادر است سلیقه اقشار مختلف جامعه را تحت تاثیر خود قرار دهد. در کلامی دیگر خانوادهها به واسطه ارتباط نزدیک و مداومی که با شبکه نمایش خانگی دارند به شدت از این حوزه الگوبرداری میکنند، در همین راستا این جشنواره میتواند محلی باشد برای شناسایی کارهایی که از استانداردهای لازم در این حوزه سود بردهاند.
وی افزود: تمام تلاش موسسه رسانههای تصویری این است که با توجه به فیلمهای دینی، ارزشی، دفاع مقدسی موقعیتی فراهم آورد تا این کارها بیشتر مورد حمایت قرار گیرد. دلیل این مسئله نیز کاملا مشخص است، بدین معنا که موسسه به عنوان یک سازمان تنها نگاهش به گیشه نیست، بلکه خود را موظف میداند که در این حوزه قدمهای موثری بردارد.
وی افزود: جشنواره فیلم یاس دومین دوره خود را در مازندران برگزار خواهد کرد. دلیل این امر نیز تمرکززدایی از جشنوارههای سینمایی است که هر ساله در تهران برگزار میشود و عمدتا مخاطب نیز ندارد، اما ما با برپایی این جشنواره در مازندران هم سبب رونق این رویداد خواهیم شد، هم اینکه باعث میشویم این جشنواره با استقبال مردمی بیشتری رو به رو شوند. گواه این ادعا نیز جشنوارههایی هستند که در شهرستانها برگزار و عمدتا هم با استقبال تماشاگران مواجه میشوند.
مسافرآستانه به توضیح فوق اضافه کرد: در جشنواره امسال سه بخش جدید اضافه شده است. ابتدا بخش پویانمایی که در شبکه نمایش خانگی از اصلی ترین و پرمخاطب ترین قسمتهاست. دوم بخش مواد تبلیغاتی که در قالب یک مسابقه مستقل به آن پرداخته خواهد شد، سپس بخش ایده و فیلمنامه که با هدف ارتقای کیفیت آثار راه اندازی شده است. نکته حائز اهمیت درباره این سه بخش این است که ضرورت پرداختن به آنها کاملا مشخص است.
دبیر جشنواره درباره تعداد و کشورهای شرکت کننده بخش بین الملل جشنواره گفت: 317 فیلم از 44 کشور برای این جشنواره اثر ارسال کردهاند. ترکیه، ایتالیا، پرتغال، هلند، برزیل، گرجستان، ژاپن، اندونزی، کرهجنوبی، فرانسه، چین، هند، آلمان، آمریکا، استرالیا، یونان، روسیه، فلسطین، امارات متحده عربی و... از جمله کشورهای شرکت کننده در این جشنواره هستند، البته از میان آثار ارسالی خارجی تنها هفت اثر انتخاب شده است.
وی درباره آثار ایرانی حاضر در جشنواره گفت: تاکنون 482 اثر ویدیویی از فیلمسازان ایرانی نیز برای دبیرخانه جشنواره ارسال شده که 47 اثر انتخاب شده و نمایش داده میشود. مراسم افتتاحیه دومین جشنواره فیلم ویدیویی یاس با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اول شهریور در هتل نارنجستان شهرستان نور برگزار میشود ولی فیلمهای منتخب در سالن شماره یک و دو سینمای بهمن و مجتمع فرهنگی و هنری ولی عصر آمل اکران میشود.
دبیر جشنواره یاس در پایان تاکید کرد: در این جشنواره تندیس و جایزه ویژه یاس زرین به بهترینها شامل بهترین فیلم، کارگردان، فیلمنامه و دستاورد فنی هنری و همچنین جایزه ویژه هیئت داوران و یاس زرین بهترین فیلم با موضوع بیداری اسلامی به برگزیدگان اهدا میشود. د رضمن هماهنگیهای لازم برای برگزاری این جشنواره با برنامههای از پیش تعیین شده در حال انجام است و با تقاضای زیاد مسئولان مازندران برای مشارکت در برگزاری مقرر شد این جشنواره به صورت همزمان با تهران در شهر آمل هم برگزار شود.
دومین دوره جشنواره بینالمللی فیلمهای ویدیویی یاس از یک تا ششم شهریور ماه امسال در مازندران برگزار میشود.