کد خبر: 1441027
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹

برگزاری اختتامیه مسابقات قرآنی جامعه ورزشی کردستان

گروه فعالیت‌های قرآن: مراسم اختتامیه مسابقات قرآنی جامعه ورزشی استان کردستان امروز، ۲۸ مردادماه در سنندج برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اختتامیه نخستین دوره مسابقات قرآنی جامعه ورزشی کردستان از پیش از ظهر امروز، 28 مردادماه، در محل اداره‌کل ورزش و جوانان استان در حال برگزاری است.

در این رقابت قرآنی 30 نفر در بخش بانوان و 30 نفر در بخش آقایان حضور دارند. این مسابقات در دو رشته مفاهیم و ترتیل با حضور نفراتی از هیئت‌های ورزشی، سازمان‌های مردم‌نهاد و ادارات ورزش و جوانان استان پیگیری می‌شود.

در بخش ترتیل مسابقه از کل قرآن و در بخش مفاهیم از کتاب دقایقی با قرآن اثر حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی در دستور کار خواهد بود تا از این طریق برترین‌ها مشخص شوند.

این نفرات از مرحله شهرستانی به مرحله استانی راه یافته‌اند و قرار است برگزیدگان اول تا سوم این مسابقه در هر رشته در مرحله کشوری حضور داشته باشند. مرحله کشوری مسابقات قرآنی جامعه ورزشی شهریورماه سال‌جاری به میزبانی مشهد برگزار می‌شود.

نفرات برتر اولین دوره مسابقات قرآنی جامعه ورزشی بخش ترتیل تا عصر امروز، 28 مردادماه و برترین‌های بخش مفاهیم نیز در روز پنج‌شنبه، 30 مردادماه جاری معرفی خواهند شد.

یادآور می‌شود، ورزشکاران کردستانی همواره با تأسی به آموزه‌های قرآنی تلاش کرده‌اند عمل به اخلاقیات را در سرلوحه برنامه‌های خود قرار دهند.

captcha