کد خبر: 1441087
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۴
مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان مرکزی:

امسال فعالیت‌های قرآنی همسو با نگرش‌های رهبری اجرا می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: در سال جاری که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده تلاش شده است در راستای این پیام ارزشمند فعالیت‌های قرآنی همسو با نگرش های رهبری ادامه یابد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام محمد‌رضا شفیعی، مسئول دارالقرآن الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی امروز، 28 مرداد در نشست اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی استان که با حضور مدیرکل دفتر طرح و برنامه سازمان دارالقرآن کشور در اراک برگزار شد، گفت: در سال  جاری که از سوی مقام معظم رهبری به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی نامگذاری شده تلاش شده است در راستای این پیام ارزشمند فعالیت‌های قرآنی همسو با نگرش‌های رهبری ادامه یابد.

وی انجام طرح زلال اعتکاف را که شامل تصحیح قرائت نماز در 140 کلاس در ایام اعتکاف بوده است، آموزش خانواده در بحث آموزش‌های قرآنی، تأسیس 160 خانه قرآنی در امور روستایی، آموزش‌های جامعه کارگری، برگزاری 37 محفل انس با قرآن در ماه مبارک رمضان، برگزاری طرح قرآن با رمضان در 100 مسجد استان، برگزاری تفسیر قرآن با عنوان طرح قرآن در خانه ویژه 5 هزار خانوار در 12 شهرستان استان مرکزی را از جمله فعالیت‌های نیمه اول سال جاری برشمرد.

شفیعی افزود: انجام تفاهم‌نامه با سپاه روح‌الله استان مرکزی جهت اجرای آموزش‌های قرآنی و دوره‌های قرآنی‌، تفاهنامه با نیروی انتظامی استان مرکزی در‌خصوص آموزش کارکنان ناجای استان در بحث تربیت معلم قرآن کریم و اعطای 160 گواهینامه به کارکنان نیروی انتظامی استان که در دوره‌های تربیت معلم قبول شده‌اند و در دست انجام بودن 547 کلاس آموزشی از اعتبارات فصل پنجم از‌ جمله اقدامات جاری دارالقرآن کریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی است.

شفیعی اظهار امیدواری کرد: با تخصیص مابقی اعتبارات تعیین شده برای فعالیت‌های قرآنی و واگذاری آن به شهرستان‌های تابعه استان شاهد اجرای صد در صدی ابلاغیه‌های اجرایی دارالقرآن الکریم در استان مرکزی باشیم.

حسین محمدی، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات قرآنی استان نیز در پایان ضمن تقدیر از زحمات مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، اجرای برنامه‌های قرآنی در ماه مبارک رمضان به‌ویژه اجرای طرح جزء‌خوانی قرآن کریم و ارائه توضیحاتی از فعالیت‌های مؤسسات قرآنی استان خواستار تخصیص اعتبار بیشتر برای افزایش کمی و کیفی برنامه‌های مؤسسات قرآنی شد.

captcha