
حجتالاسلام رحیم جعفری، مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی و دبیر بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استانی، کردستان در گفت و گو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، در خصوص آثار برگزیده جشنواره اظهار کرد: هفت اثر نمایشی از سوی هیأت بازبینی بیست و پنجمین تئاتر استانی کردستان به صورت مقایسهای و بدون ترتیب اولویت جهت شرکت در بخش مسابقه انتخاب شده است، در ضمن آثار راه یافته به بخش مسابقه از شهرستانهای سنندج چهار اثر، سقز، قروه و بیجار هر کدام یک اثر است.
وی افزود: آثار راه یافته به بخش مسابقه شامل «هرگز کسی اینگونه فجیع»، کاری از افشین خدری از سنندج، «اپراتور از نوع چهارم»، کاری از جمیل مراد ویسی از بیجار، «شقایق های آبی»، کاری از حسن ترقی از سنندج، «کفشهایم را قدم بزن»، کاری از عبید رستمی از سنندج، «خاطرات تمام نمی شود»، کاری از حمید کردستانی از سنندج، «فراموششدگان» کاری از یونس صحرا رودی از قروه و «برای آخرین بار » کاری از نازیلا امینی از سقز است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان اعلام کرد: جشنوارههای استانی تئاتر از نظر کیفیت و سطح فنی و هنری جزو جشنواره های مادر در سطح کشور مطرح است آثار برگزیده جشنواره های استانی در مرحله نهایی به جشنواره تئاتر فجر راه خواهند یافت.
وی بیان کرد: در نظر داریم برای با کیفیتتر برگزار شدن بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان و ارتقاء سطح هنر تئاتر و تبادل افکار و اندیشه پس از اجرای هر نمایش، جلسات نقد و بررسی با حضور هنرمندان، منتقدان و داوران برگزار کنیم .