کد خبر: 1442162
تاریخ انتشار : ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
پرویزی خبر داد:

ابلاغ صد درصدی اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی

گروه سیاسی: استاندار خراسان شمالی از ابلاغ صددرصدی اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان که این سفر در مهرماه سال ۹۱ به وقوع پیوست، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، سیدعلی‌اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی روز شنبه، اول شهریورماه در نشست با خبرنگاران با اشاره به تخصیص صددرصدی اعتبارات سفر رهبری به استان، اظهار کرد: در این زمینه توافق دیگری با دفتر مقام معظم رهبری انجام شده ست.
وی ادامه داد: طی توافقات جدیدی که با دفتر مقام معظم رهبری انجام شد، 700 میلیارد ریال توافقات به اعتبارات سال 93 افزوده شد.
استاندار خراسان شمالی همچنین از افتتاح 317 پروژه دولتی و خصوصی به مناسبت هفته دولت خبر داد و افزود: این طرح‌ها در حوزه‌های فرهنگی، کشاورزی، گازرسانی و غیره به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی همچنین از سفر رئیس‌جمهور به خراسان شمالی طی مهرماه سال جاری خبر داد و افزود: اعلام شده که در صورتی که استان‌های دیگر در این زمینه آمادگی نداشته باشند، خراسان شمالی آمادگی سفر زودتر از موعد مقرر را دارد.
پرویزی در ادامه با اشاره به حوزه فرهنگ خراسان شمالی، اعتبارات این حوزه در سال 93 را 290 میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: این اعتبارات به غیر از حوزه‌های دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و غیره است.
وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ جامعه، نقش خانواده‌ها را در این زمینه مهم خواند و افزود: اگر خانواده‌ها از فرزندانشان مراقبت کنند جامعه‌ای سالم خواهیم داشت و این امر تنها وظیفه دستگاه‌های دولتی نیست بلکه مشارکت همگانی را می‌طلبد.
استاندار خراسان شمالی همچنین در خصوص استفاده شخصی از خودروهای دولتی توسط برخی مسئولان و کارکنان گفت: در این زمینه به نیروی انتظامی اعلام شده که با خاطیان برخورد کند.
وی ادامه داد: رسانه‌ها به‌عنوان نماینده مردم نیز باید نظارت کنند و در این زمینه واکنش نشان دهند، تا زمانی که افکار مدیران، کارکنان و کسانی که به بیت‌المال آسیب می‌زنند اینگونه‌ باشد مشکل همچنان باقی است.

captcha