کد خبر: 1442629
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۸
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان مرکزی:

مربیان مهدهای کودک در حوزه دین مطالعات بیشتری داشته باشند

گروه اجتماعی: مربیان باید تلاش کنند در حوزه دین مطالعات بیشتری داشته باشند و مطالبی مانند شعر و داستان که به‌عنوان ابزای برای آموزش به کار گرفته می‌شود از بار آموزشی مناسبی برخودار باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، اعظم محمدی، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان مرکزی روز گذشته، دوم شهریور در نشست مربیان کودک حلقه‌های صالحین پایگاه‌های مقاومت بسیج، مربیان مهدهای کودک را نخستین گام تعلیم و تربیت دانست و افزود: این فعالان عرصه آموزش باید با مطالعه مستمر و ارتباط با عالمان اسلام خود را در حوزه آموزش تقویت کنند.

وی اظهار کرد: مربیان مهدهای کودک می‌توانند در نسلی نو و پاک که امانت‌های الهی هستند سرمایه‌گذاری معنوی و فرهنگی کنند و به عبارت دقیق‌تر دست کودکان را در دست خدا قرار دهند و آن‌ها را برای آینده جامعه آماده مسئولیت‌پذیری کنند.

محمدی با اشاره به اینکه اسلام مکتب تربیت است و والدین را به تربیت نیکوی خود و فرزندانشان ترغیب و تشویق کرده است، افزود: کودکی که در خانواده با ایمان و روشن‌ضمیر تربیت شده باشد دارای ارزش‌های والایی می‌شود؛ چراکه زندگی انسان بر پایه تربیت صحیح استوار است.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان اظهار کرد: اگر کودکی نیکو تربیت شود بدون تردید می‌تواند فردی صالح و شایسته برای جامعه باشد و در این راستا باید اولین آموزشگاه اخلاق را خانه و خانواده دانست؛ چراکه کودک بر مبنای مشاهدات روزمره خویش پایه‌های اخلاقی خود را پی‌ریزی می‌کند.

این مقام مسئول ادامه داد: در واقع کودک در محیط خانه تعالیم خوب یا بد را فرامی‌گیرد و بدین ترتیب زیربنای اخلاقی او گذاشته می‌شود و به دلیل اهمیت کار مربیان در امر تربیت باید رابطه خود را با خدا تقویت کرده و خدا را به کودکان معرفی نمایند.

وی تأکید کرد: اگر نعمت‌های الهی به کودکان یادآوری شود دیگر نیازی به تبلیغ نماز نخواهیم داشت؛ چرا‌که خود کودکان به نماز و ستایش خداوند مشتاق می‌شوند، همچنین مربیان می‌توانند با خواندن نماز در مقابل کوکان آن‌ها را به این کار ترغیب کنند که با یادگیری نماز در واقع تمام کمالات را آموخته‌اند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه روح‌الله استان در پایان یادآور شد: مربیان باید تلاش کنند در حوزه دین مطالعات بیشتری داشته باشند و مطالبی مانند شعر و داستان که به‌عنوان ابزای برای آموزش به‌کار گرفته می‌شود از بار آموزشی مناسبی برخودار باشد.

captcha